Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η Φλώρινα του Θόδωρου Αγγελόπουλου (Φωτορεπορτάζ)


Στη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα σκηνοθέτη δημοσιεύουμε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα ταινιών του στη Φλώρινα, που τόσο αγάπησε… 





















14 σχόλια:

  1. ο δρόμος μπροστά στο Βαρόσι να ονομαστεί οδός Αγγελόπουλου.Κώστας Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βίντεο είναι απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΑΓΑΘΗ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Φλώρινα πρέπρει να τιμήσει τον Θ. Αγγελόπουλο...την αγάπησε και την τίμησε όσο λίγοι..!..καλό ταξίδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα να πεθάνει γρήγορα..γιατί η αγωνία κραταεί πολύ και κάνει θόρυβο..¨..Πολύ καλό το φωτογραφικό αφιέρωμα του blockspot florinea..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενας μεγάλος ακόμη δεν είναι μαζί μας.κρίμα!Μπράβο για το αφιέρωμα. η πολιτεία να δούμε τι θα κάνει.που δεν νομίζω δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα βρε 12.30 να ονομαστει και αγγελοπουλος ο δρομος ενταξει ειπαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλάδα πεθαίνει σαν χώρα και αν ειναι να πεθάνει να πεθάνει γρήγορα γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο.

    Προφητικότατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό σου ταξίδι. οι ΈΛΛΗΝΕΣ και ειδικά οι Φλωρινιώτες δεν θα σε ξεχάσουμε. ΄Οποιοι τότε σε πολέμησαν ας κατοικήσουν στα σκοτάδια. Εκεί είναι το ''βασιλειό τους''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τιμηθεί ο μεγάλος καλλιτέχνης, που μας ανέβασε ψηλότερα και ανέδειξε την πόλη.
    Συμφωνώ με τον 12:30. Να δοθεί το όνομά του στην παραπότάμια οδό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ 7.35
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΟΔΟΥς ΣΤΟΝ "ΜΠΑΡΑ", ΤΟΝ "ΜΗΛΩΣΗ", ΤΟ "ΣΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΔΟΣ "ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ";;; ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ;;;
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΟΔΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ, ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝ "ΟΔΟ"!!
    ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΤΙΜΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ, ΚΙ ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΩς Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ, ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΘΑΝΑΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο μεγάλος καλλιτέχνης του οποίου οι ταινίες,ειδικά η τελευταία,βρίθουν ανθελληνισμού!Αληθεύει ότι η τελευταία του ταινία με τίτλο λόγω του ανθελληνισμού της που υπερέβαλλε κάθε προηγούμενη δεν κατέστη δυνατό να χρηματοδοτηθεί απ το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και οι δημιουργοί της κατέφυγαν σε τουρκικά και ιταλικά κεφάλαια;Μεγάλος χρηματοδότης της ταινίας υπήρξε ο Τούρκος επιχειρηματίας Nuri Bilge Ceylan που επρόκειτο να βάλει 5 εκατομμύρια ευρώπουλα.Κατά τα άλλα μας φταίει ο Καντιώτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε ρε γελοιε σκοταδιστη που θα πεις ανθελληνα τον Αγγελοπουλο...βροντοφωναζει ΄΄Ελλαδα΄΄ το εργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή