Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Μέχρι τις 6 ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ


Η καλοκαιρία και η έλλειψη εσωκομματικού αντιπάλου φαίνεται ότι συντελούν καθοριστικά στη χαλαρή προσέλευση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στη σημερινή διαδικασία. Με απόφαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής η διάρκεια της ψηφοφορίας παρατείνεται σε 

ολόκληρη την Ελλάδα μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μέχρι αυτήν τη στιγμή στο κεντρικό εκλογικό τμήμα της Φλώρινας έχουν ψηφίσει 450 άτομα, ενώ στο Αμύνταιο 140. 

5 σχόλια:

  1. 590 πολίτες αυτού του νομού χρειάζονται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Αν τους δείτε στο δρόμο, μη προσπαθήσετε να τούς βοηθήσετε οι ίδιοι, γιατί είναι πολύ πιθανόν να τους πιάσει αμόκ και να πρασινίσουν από τη βλακεία τους. Αντιθέτως, καλέστε το κέντρο βοηθείας ατόμων με ψυχολογικά προβλήματα και αυτοί με τη σειρά τους θα στείλουν τον μπόγια.
    Και προς θεού, ότι και να σας πουν, μην αναφέρετε τις λέξεις, "κρίση", "λαμόγια", "μίζα", "Παπανδρέου", "κλέφτης-κλέφτες-κλέψιμο-κλεψιά", γιατί μπορούν να γίνουν άκρως επικίνδυνοι και να σας επιτεθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 18/3/2012 07:53
    Πόσο καραγκιόζης είσαι άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ πόσο πασόκος είσαι ρε που θα με πεις και καραγκιόζη. έχετε στραγγίσει αυτόν τον τόπο μαζί με τα κολλητάρια σας της Ν.Δ. και έχεις το θράσος να μιλάς; οργανώσατε μια βορειοκορεατική φιέστα ανάδειξης νέου αρχηγού και προσβάλλεσαι που αμφιβάλω για την ψυχική σας υγεία;
      όσο για σένα ανώνυμε 03:19 έχω να σου πω ότι οι μέρες της ευπρέπειας τελείωσαν την ώρα και την στιγμή που ξεπουλήσατε για την μάσα και την καρέκλα μία ολόκληρη χώρα και έναν ολόκληρο λαό.
      σίγουρα δεν είναι όλοι οι πασόκοι κλέφτες, ανέχονται και υποστηρίζουν όμως κλέφτες, οπότε και πάλι στα ίδια καταλήγουμε (περί ψυχικής υγείας δηλαδή).
      άντε γεια και στους δυο σας λοιπόν και αέρα στα πανιά σας.

      Διαγραφή
  3. Θα μπορούσατε να είστε πιό ευπρεπείς! Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις όλον τον κόσμο του πασοκ κλέφτες κτλ! Είναι κρίμα! Δεν νομίζεις, ότι πιθανόν να είναι Πασόκος και κάποιος φίλος σου ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο! Γιατί λοιπόν τόση αθλιότητα!!
    Το ποιοί είναι κλέφτες κτλ θα το δούμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΠΑΣΟΚ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ20 Μαρτίου 2012 στις 5:39 π.μ.

    πάντα κλέφτες είναι μόνο οι κλέφτες..αλλά ήταν αρκετοί στο πασοκ και στη ΝΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή