Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ημερίδα της "Πατούσας"


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ημερίδα που διοργάνωσε το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Πατούσα» με θέμα «Φιλοζωία και Κοινωνική Ευθύνη. Τρόποι αντιμετώπισης και περίθαλψης των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων»

12 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ "ΦΙΛΟΖΩΟΙ" ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΜΑΣ???
    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ??? ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΘΩΑ" ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο στην πατούσα.δραστήρια και σωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ.ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΑΓΑΠΩ.ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε ανώνυμε καραγκιοζάκο ... Βάζω στην άκρη την φιλοζωία μου για πάρτυ σου.. Οι φιλόζωοι τι σου φταίνε δηλαδή που ένα σκυλί δάγκωσε κάποιον ? Αυτοί βάλανε το σκυλί εκεί να δαγκώσει ? Η δικιά μου στοργή και το ενδιαφέρον μηδενίζεται από την στιγμή που μιλάς με αυτόν τον τόνο για άτομα που προσπαθούνε και βάζουνε τους άλλους (και τον συνάνθρωπο και τα ζώα ) πάνω από τον ίδιο τους τον εαυτό.. Δεν είναι μόνο λόγια η προσπάθεια της Πατούσας , αν θέλεις να το πιστέψεις -πίστεψε το δεν με πολυενδιαφέρει και από τον τρόπο μου μιλάς... Προφανώς είσαι από αυτά τα άτομα που στην ζέστη του σπιτιού τους πιστεύουν οτι όλοι οι άλλοι θα κάνουν την δουλειά για σένα και δεν σε ενδιαφέρει παρα μόνο να κριτικάρεις.. Λυπάμαι για αυτό που έγινε στην αθώα συνδημότισσά μας δεν ξέρω ποιά είναι μακάρι να είναι καλά, αλλά μην ρίχνουμε το φταίξιμο σε όποιον γουστάρουμε... Ελα γίνε και εσυ εθελοντής , πίεσε να γίνουν στειρώσεις και να μαζεύονται μεθοδικά και με πλάνο τα αδέσποτα της πόλης σε συγκεκριμένο χώρο και προσπάθησε να γίνεις και λίγο άνθρωπος..

    Επώνυμα και όχι ανώνυμα : Τράσιας Χριστόφορος , εθελοντής και μέλος της Πατούσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστόφορε έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτός που κάνει κριτική κουβαλάει πάνω του τη μιζέρια του Φλωρινιώτη. Μη νομίζεις οι ανώνυμοι των ΜΠΛΟΚ της Φλώρινας είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Έχουν πρόβλημα και με τις βρυσιές και τις συκοφαντίες ξεπερνούν το πρόβλημα που έχουν στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η άγνοια σκοτώνει θα πω στο πρώτο που έγραψε. Να σου πω ποιος το άφησε; ΕΣΥ και κάποιοι σαν εσένα που δίνουν δωράκια στα παιδάκια τους σκυλάκια και μετά που τα βαριούνται (όπως όταν τελειώνουν οι μπαταριές από τα παιχνίδια τους) τα πετάνε σε κάποια απόμερη περιοχή με την ελπίδα να πεθάνουν από ασιτία. Η πατούσα δεν τα πετάει, τα μαζεύει, τα περιθαλπτει και τα εμβολιάζει, όχι μόνο για αυτά, αλλά για κάτι ανθρώπους; σαν εσένα που μισούν τα σκυλιά. Γιατί αν ξέρεις πως τα αδέσποτα είναι εμβολιασμένα και δεν μεταφέρουν ασθένειες ίσως να τα μισείς λιγότερο. Και κανένα αδέσποτο δεν επιτίθεται αν δεν το κακοποιήσεις. Όσο για το που ήταν η πατούσα τότε που έγινε το συμβάν; Αρμόδια για τους ανθρώπους είναι η αστυνομία. Η πατούσα για τις περιπτώσεις κακοποίησης ζώων. Όσο για τον Ανώνυμος Mar 5, 2012 04:20 AM Ένα χρόνο τώρα η πατούσα ζητάει χώρο από τον δήμαρχο για να φύγουν τα σκυλιά από τα νεκροταφεία. Είναι άλλωστε το μέρος που έχουμε τα περισσότερα περιστατικά κακοποίησης πυροβολισμών και φόλας στα εκεί αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ πάντως κατηγορώ τον ΑΝΩΝΥΜΟ που το σκυλάκι μου τα κάνει ακόμα μέσα στο σπίτι :/
    Α και που είμαι άνεργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι αστοχο και αθλιο επιχειρημα?"τα αδεσποτα βρωμησαν τα νεκροταφεια!"...οχι τα παρανομα ζευγαρακια η οι χρηστες ουσιων που μαζευονται τις μικρες ωρες!ουτε καν καποιοι που δηθεν σταυροκοπιουνται πανω στα μνηματα ανθρωπων που δε σεβαστηκαν οσο ζουσαν!!!ποιος απ ολους αυτους σκεφτηκε ποτε την ιεροτητα του χωρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ? ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΟΥΝΤΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΣΕΙΣ. ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΩΟΦΙΛΟΙ.ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποδεδειγμένα, ο φιλόζωος είναι και φιλάνθρωπος ενώ ο φιλάνθρωπος δεν είναι απαραίτητα και φιλόζωος.
      Και το είπα και παραπάνω, οι φιλοζωικές με το έργο τους που είναι η περίθαλψη και ο εμβολιασμός των αδέσποτων ωφελούνται εκτός των ζώων και οι άνθρωποι, άρα σίγουρα δεν βάζουν τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους. Και αν ενημερωθείτε και βοηθήσετε την φιλοζωική και ανοίξουν τα μάτια τους κάποιοι, τότε κερδισμένοι θα είναι όλοι.

      Διαγραφή
  10. ..Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΕΛΕΙΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥ ΖΩΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΓΙΑ ΥΤΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ.ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑΙΣΕΙ ΕΣΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ .!ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ..?ΓΙΑΥΤΟ ΔΝΕ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή