Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στην 3η θέση πανελλαδικά το 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας !!!


Τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας κατακτώντας την 3η θέση στο πανελλήνιο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού, που διεξήχθη στην Καλλιθέα Χαλκιδικής στις 7 Απριλίου.

Συγκεκριμένα οι μαθητές: Πασχαλίδης Ιωάννης, Συμεών Παντελής, Σταύρου Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Ζήσης και Ηλιοπούλου Ελένη απέδειξαν την αξία τους αντιμετωπίζοντας ομάδες σχολείων από όλη την Ελλάδα και συγκέντρωσαν σε έξι αγώνες εννέα βαθμούς (σε ισοβαθμία με τη δεύτερη ομάδα και μόλις ένα βαθμό κάτω από την πρώτη). Αγωνιστικότητα, ομαδικό πνεύμα και επαγγελματισμός ήταν τα στοιχεία που διέκριναν την ομάδα και έκαναν τους πάντες να μιλούν γι’ αυτούς.
Παράλληλα με το ομαδικό πρωτάθλημα έγινε και το ατομικό πανελλήνιο πρωτάθλημα, από 8 έως 9 Απριλίου, όπου εκτός από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου συμμετείχαν  και οι:  Χατζής- Μπακρατσάς Αλέξανδρος, Καραμητάνη Αγγέλα, Ζάικος Σταύρος, Ζάικος Δημήτρης και Δόντσιος Μάξιμος. Όλα τα παιδιά διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις στη γενική κατάταξη με κορυφαία την 4η θέση που κατέλαβε ο Χατζής –Μπακρατσάς Αλέξανδρος. Είναι αξιοσημείωτο πως όλοι οι παραπάνω μαθητές είναι σκακιστές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.    
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στη σημαντική βοήθεια και συμπαράσταση των προπονητών της Λ.Π.Φ Γυμνόπουλου Λάζαρου και Παυλίδη Δημήτριου, οι οποίοι ήταν συνέχεια δίπλα στους σκακιστές  ενθαρρύνοντάς τους, όπως και στο σύλλογο γονέων του 1ου Γυμνασίου και τη Δ/ντρια κ. Ράνια Παπακωνσταντίνου για την αμέριστη βοήθειά τους  και στους γονείς των παιδιών που για μια ακόμα φορά συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια  των παιδιών τους.  

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά και στους προπονητές τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΟΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή