Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ανάπτυξη η ολοκλήρωση του Οδικού Άξονα Ε65



Την ολοκλήρωση του Oδικού Άξονα Ε65 και τη σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό όπως έχει προβλεφθεί ζητούν με κοινό έγγραφό τους προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Λουκά Παπαδήμο, οι Περιφερειάρχες: Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής, Ηπείρου Αλ.Καχριμάνης και Θεσσαλίας Κ.Αγοραστός, μετά από σχετικές αποφάσεις των τριών Περιφερειακών Συμβουλίων.
Οι Περιφερειάρχες τονίζουν τη σημαντικότητα 

και την αναγκαιότητα της σύνδεσης του Οδικού Άξονα Ε65 με την Εγνατία Οδό για να αποτελέσει τη βασική οδική αρτηρία, που θα συνδέει τις Περιφέρειες Θεσσαλίας, Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας με ασφάλεια και ταχύτητα τόσο μεταξύ τους, όσο και με τη Βόρεια και Νότια Ελλάδα, καθώς και με τον ευρύτερο χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης μέσω την επίσημων πυλών σύνδεσης της Ελλάδας με την Αλβανία και τη FYROM.

3 σχόλια:

  1. Nα δείτε πως η Κοζάνη θα συνδεθεί σε μια πενταετία με τον άξονα Ε65 στη Λαμία και στην Αθήνα ενώ η Φλώρινα ακόμα θα σχεδιάζει τον κάθετο άξονα Φλώρινα Κοζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο ;;; 'Ισως κολλάει με το τραίνο ; Όταν βέβαια υπάρχουν και δημαρχοι

    Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

    Οι Β. Σποράδες δεν θα ψηφίσουν στις εκλογές

    Να απέχουν από τις κάλπες των εθνικών εκλογών φαίνεται πως αποφάσισαν τα νησιά των βόρειων Σποράδων.Συγκεκριμένα οι δήμαρχοι Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου δηλώνουν αποφασισμένοι να βάλουν "λουκέτα" στους δήμους τους στις 6 Μαΐου.
    Οι δήμαρχοι διαμαρτύρονται για.........
    τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, που μειώθηκαν σε μόλις 3 την εβδομάδα μέχρι τις 15 Ιουνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E oxi na tous kanoume thn xarh na apexoume apo tis ekloges. Isa isa na tous katapshfisoume tous pasokonoudoudes na to paroun olo to mhnyma

    ΑπάντησηΔιαγραφή