Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Έπαρση ονείρων... στον έρημο σταθμό της Φλώρινας


Το συμβολικό και εξαιρετικά εύστοχο τρόπο της υποστολής της φθαρμένης ελληνικής σημαίας στον έρημο 

σιδηροδρομικό σταθμό της Φλώρινας και την αντικατάστασή της με μια καινούρια γαλανόλευκη, επέλεξαν οι Φίλοι του Τρένου για τη σημερινή συγκέντρωσή τους. Αμέσως μετά οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία της Φλώρινας όπου αναμένεται να φτάσουν σε λίγο. 










4 σχόλια:

  1. Η υποστολή της φθαρμένης σημαίας και η αντικατάστασή της πραγματοποιήθηκε. Οι ενέργειες συνεχίζονται. Μακάρι και οι πολίτες της Φλώρινας να είχαν καταλάβει τι συμβαίνει γύρω τους αλλά και τι πραγματικά υφίστανται οι ίδιοι.Έχει έρθει ο καιρός να ξυπνήσετε και να δράσετε!!!Μπράβο σ΄αυτούς που δεν σταματούν,ας συμμετέχουν όμως και οι υπόλοιποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε φορείς, ούτε πολιτευόμενοι! Οι φορείς μας δεν θέλουν το τρένο και οι πολιτευόμενοι έδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα του τόπου.

    Μπράβο, γι' αυτό θα πάρετε ... ψήφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρξαν και κάποιοι πολιτευόμενοι, να μην τους αδικούμε.

    Οι υπόλοιποι μοστράραν στον πεζόδρομο, κάνοντας εκει τον "αγωνα" των τους..

    Αλλα ας μην ξεφεύγουμε. Ο καθείς έχει τους λόγους του και τον τρόπο του. Αυτο που μας ενδιαφέρει ειναι το αποτέλεσμα. Και αυτο θα το πετύχουμε μόνο με πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις, οπως μπορεί ο καθενας και η καθεμία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ένας βουνίσιος1 Μαΐου 2012 στις 1:05 π.μ.

    "ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι ο αγώνας εκείνος εκείνων που δέν πολέμησαν και οι φίλοι του τρένου δέν ανοίκουμε σε αυτήν την κατηγορία δέν δίνουμε τέτοιο αγώνα ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ για όποια συγκυρία για κανέναν λόγο για κανέναν πολιτευόμενο. Ο αγώνας αυτός θα έχει συνέχεια και διάρκεια μέχρι εσχάτων. Τελεία και Παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή