Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πολιτικό «ΒΕΡΤΙΚΟ»!


Δεν μπορείς να τους  παρακολουθήσεις με κανέναν τρόπο!!!
Στις 7 Μαΐου 2010, ο Σαμαράς διαγράφει την Ντόρα  επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ και αυτή  με 

δήλωση της  μιλάει «για απόλυτο κατήφορο της ΝΔ».
Το Νοέμβριο του 2011, διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στο Μνημόνιο, επειδή η γραμμή του κόμματος ήταν ΝΑΙ.
Μετά κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγράφει επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγορώντας τον Σαμαρά για «πολιτική σχιζοφρένεια».
Ο Σαμαράς μαζεύει πίσω αυτούς που διέγραψε όταν ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ, εξαιρώντας βουλευτές όπως την Βόζεμπεργκ, η οποία είχε αντιδράσει πολύ «ήπια»  στη διαγραφή της, και εντάσσοντας στα ψηφοδέλτια βουλευτή που τον είχε κατηγορήσει για «υποτέλεια και καιροσκοπισμό».
Τώρα, μετά τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου, ακούγεται ότι θα τοποθετήσει την Ντόρα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και τους άλλους «ανανήψαντες», σε εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων της ΝΔ, στερώντας τη βουλευτική έδρα από κάποιους συνεπείς βουλευτές του κόμματος του, για να κάνει πράξη το «κεντροδεξιό ευρωπαϊκό μέτωπο».
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εγώ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!
Είπαμε ΟΧΙ στην «μονολιθικότητα των απόψεων», αλλά και το δικό του δεν έχει προηγούμενο!!!

Υ.Γ.
1. Υποψιαζομαι ότι δεν είναι τυχαίο που συγκατοικούσε με τον έτερο «αγόμενο και φερόμενο», της  ελληνικής πολιτικής ζωής. (Τον ΓΑΠ ντε!)
2. Φαντάσου αυτός να καλούνταν να  συνθέσει τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ! 
3. Δεν ξέρω αν οι «πολιτικές δυνατότητες» του Σαμαρά, έχουν κάποια σχέση με την ανοδική πορεία, που έχει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, πάντως στις «κωλοτούμπες» δεν πιάνεται!
 «ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ»

6 σχόλια:

  1. χαζοι ε??? κολοτουμπες?? συμφεροντολογοι ? ε αυτοι που θα τους ψηφισουν τι ειναι τοτε????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa....aftoi ta exoun xamena..oute plano,oute stratigiki...oso pernaei o kairos xanontai kai perissotero...monoi tous vgazoun ta matakia tous...tourlou oloi mesa kai oti ginei...sovarotis miden....theloun fanera na vgoun 2o kai 3o komma.... o allos apo aftodynamia koitaei twra pws tha lakisei....o ypefthinos, o patriwtis, o swtiras....tin vlepw tin ntora arxigo na isixasei kai ton antwnaki na idryei tin politiki anoixi nounero 2.......re ousttttttttttttttt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βουνίσιος ακτιβιστής19 Μαΐου 2012 στις 8:20 μ.μ.

    ευθυμογραφώντας "γαιδούρια ξε-σαμάρωτα με τσίπρα καβαλάρι" ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ άλλα λένε άλλα πράτουν. Κατακαημένοι οι ίδιοι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ που κατηγορούσανρτάλε! τον δικό μου κολοτούμπα. εάν ο δικός μου ήταν κολοτούμπα αυτοί είναι για σάλτο μολτάρε...παρεμβολή δική μου και ευχαριστώ για το ελεύθερο ...ξέρουν πολύτ καλά οι καμπίσιοι όσο γνωρίζουμε εμείς οι βουνίσιοι. Τηλεγράφημα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξίζει να προσθέσω την περίπτωση του Κιλτίδη. Έφυγε από τη ΝΔ και πήγε στην Ντόρα.Από εκεί πήγε στον Καρατζαφέρη και τώρα γυρίζει πάλι στη ΝΔ. Ευλυγισία αξιοθαύμαστη. Πρέπει να παρατηρήσω και άς παρεξηγηθούν οι φίλοι μου οι ΝΔκράτες, ότι οι δεξιοί, σε τέτοιες μετακινήσεις είναι πολύ επιδέξιοι, σε αντίθεση με τους δικούς μας τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, που παρουσιάζουν χαρακτηριστική δυσκαμψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή