Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Φοιτητικές εκλογές στη Φλώρινα - Αποτελέσματα





ΑΕΙ
Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών
ΠΑΣΠ: 5 έδρες
ΔΑΠ: 1 έδρα
ΠΚΣ: 1 έδρα

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
ΠΑΣΠ: 4 έδρες
ΔΑΠ: 2 έδρες
ΠΚΣ: 1 έδρα

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
ΠΑΣΠ: 5 έδρες
ΔΑΠ: 1 έδρα
ΠΚΣ: 1 έδρα

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Ανεξάρτητοι: 6 έδρες
ΠΚΣ: 1 έδρα

ΤΕΙ
ΔΑΠ: 6 έδρες
ΠΚΣ: 1 έδρα

13 σχόλια:

  1. ποιος ηλίθιος ψηφίζει ακόμη ΔΑΠ και ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάλυψε το σχόλιο...ήταν ακριβώς αυτό που σκέφτηκα...!!

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι, αλλά πρέπει να είσαι εμπαθής και άθλιος!
      Φαντάζεσαι να έλεγε ο ένας τον άλλο γιά οποιοδήποτε κόμμα ψηφίζει, ότι είναι ηλίθιος, τι θα γινόταν!

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΠΑΣΠΙΤΕΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟΙ...) ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ...ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ...ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τραγικό, πραγματικά!! Άντε οι άλλοι που τους υποστηρίζουν έχουν και συμφέροντα..τα φοιτητούδια τι στο καλό ελπίζουν απο ΔΑΠ-ΠΑΣΠ??
      Συγχαρητήρια στο: Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών..κρατανε ένα επίπεδο στην πόλη!!

      Διαγραφή
    2. εξασφάλισαν δωρεάν ποτάκια τα παιδιά, ούτε ξέρουν τι τους γίνεται!

      Διαγραφή
  3. Όταν γνωρίζεις, ότι παίρνοντας ένα πτυχίο, γίνεσαι μέλος του προλεταριάτου των πτυχιούχων, γιατί επιμένεις να μπεις σε ΤΕΙ ή ΑΕΙ; Γιατί δεν γίνεσαι λχ υδραυλικός!
    Είσαι άδικος ή κάνεις λάθος γι΄ αυτά που γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι φοιτιτές ψήφησαν αυτό που τούς βοηθάει,αυτό που τούς στηρίζει...μπείτε σε πανεπιστίμιο και θα δείτε...και αμφιβάλλω να πέρασε κάποιος απο εσάς και να μιλάει έτσι...αγωνίζονται για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο,για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασπιτοδαπίτες είστε βλήματα με περικεφαλαία!22 Μαΐου 2012 στις 9:11 μ.μ.

      Αν αυτό το μέλλον είναι πρασινο-μπλέ, μιζάτο και τρέντο-σοσιαλιστικό να το χέσω....Κάθε παιδάκι με κόμπλεξ εκλογής(ήδη απο το δεκαπενταμελές), χοντρές πατσαβούρες και τσόλια με κίνητρο να τους πιάσουν τον ποπό οι κομματάρχες, βλήματα που ενστερνίστηκαν τον σοσιαλισμό με βάση το τζάμπα μπουκάλι και ηλίθια όντα που μπερδεύουν τον σοσιαλισμό με τον πασοκισμό-Αυτοί είστε! Εύγε ζώα!Εύγε!

      Διαγραφή
  6. ένας φίλος του τραίνου.....όχι συριζας21 Μαΐου 2012 στις 9:58 μ.μ.

    αναρωτιέμαι οι φοιτητές είναι φυτά ή εκκολαπτόμενοι ζητιάνοι πελάτες αθλίων κομμάτων που οδηγησαν την χώρα στην καταστροφή? Γιατί το λέω? θα το πώ απλά. Τρέχαμε οι φίλοι του τρένου για να έχουν τραίνο στις μετακιν ήσεις τους στην Φλώρινα όπως και για άλλες κοινωνικά ασθενέστερες οικονομικά ομάδες . Και βλέπουμε ένα αποτέλεσμα ΕΚΛΟΓΏΝ που επιβραβεύει όλους αυτούς που δέν θέλουν ούτε τρένο να έρθει στην Φλώρινα ποσώς μάλλον για άλλα σοβαρότερα που τους απασχολούν ώς φοιτητές.Λέτε οι φοιτητές μας να έρχονται με μαζεράτι και λαμποργκίνι στις σχολές τους? ϊσως αν και δέν το έχω αντιληφθεί. συμπέρασμα ...πασπαρτου πασκείζουν νούμερα ανταμα με δαπόσπορα.. τα μιζοκόμματα τα ρουσφέτια και οι φοιτητές ζητιάνοι ζούν και βασιλέυουν στις σχολές μας.πλήν ελαχιστότατων φωτεινών εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν έστω και λίγο καθυστερημένα θα ήθελα και εγώ να απαντήσω σε όλους αυτούς που επικρίνουν τις φοιτητικές παρατάξεις. Λοιπόν όποιος θέλει τον καλούμε φέτος στις γενικές φοιτητικές συνελεύσεις του τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης να παρευρεθεί και να ακούσει τους εκπροσώπους των παρατάξεων μήπως και καταλάβει επιτέλους πως λειτουργούν οι φοιτητικές παρατάξεις τουλάχιστον στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Και εγώ ξέρω να κρυφτώ πίσω απο μια οθόνη και να κατηγορώ.Αλλά όταν διαπιστώσετε ποιό είναι το έργο της παράταξης που κατηγορείτε, τότε όλοι θα καταλάβετε οτι δεν φηφίζουμε ούτε τον πολιτικό μας φορέα(ΠΑΣΟΚ) αλλά στηρίζουμε δυναμικά το έργο και τον κόπο ορισμένων παιδίων να έιναι κάθε μέρα στον φοιτητικό σύλλογο και να εξυπηρετούν τους φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυστυχώς πολλοι ανεγκέφαλοι φοιτητές!υπάρχουν και ψηφίζουν ΠΑΣΠ...φηφίζουν χωρίς να σκέφτονται,τι τους περίμενει...μέτα την απόκτηση πτυχίου...τι κακό έκανε στην χώρα τους αυτο το παλιοκόμμα σας!εκτός αν είναι παιδιά βολεμένων...που το μόνο που τους νοιάζει είναι να εκλεγούν με ένα κόμμα...και να φωτογράφίζονται σε κάθε νυχτερινή έξοδος τους..σαν μόντέλα!συνέλευση φοιτητων ...μία αποτυχία....μόνο ο καπνός απο τα τσιγαρα κ οι μπουρδες που ακουγες εφτανε!!!!τόσα χρόνια οι συγκεκριμένοι ΠΑΣΠΙΤΕΣ-K συγκεκριμένη κλίκα,το μονο που έκανε για το πανεπιστήμιο...είναι που άφηνε λεφτα στο κυλικείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή