Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Νέο Δ.Σ. για την "Οκτάβα"


Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οκτάβα» λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Μετά τις εκλογές του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.. Τα νέα μέλη που το απαρτίζουν είναι τα ακόλουθα:
  • Τζαραλής Στέφανος (Πρόεδρος)
  • Θεοχάρη Μαρία (Αντιπρόεδρος)
  • Τατσίδου Μαρία (Γραμματέας)
  • Οικονόμου Νικόλαος (Ειδικός Γραμματέας)
  • Γεωργιάδου Αυγή (Ταμίας)
  • Δόντσιος Στυλιανός (αναπληρωματικό μέλος)
  • Ιορδάνου Γεωργία (αναπληρωματικό μέλος)

Tα μέλη του  νεοεκλεγμένου  Δ.Σ. αισθανόμαστε  την ανάγκη  να ευχαριστήσουμε την πρώην Διευθύντρια του Ωδείου μας, την κ. Δόμνα Ευνουχίδου  για τα όσα πρόσφερε στα παιδιά μας. Στα χρόνια της δικής της θητείας το Ωδείο Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας έφτασε σε πολύ υψηλό επίπεδο με συνεχείς διακρίσεις μαθητών πανελληνίως και διεθνώς. Είχε συμμετοχή και διακρίσεις σε προγράμματα που οργανώθηκαν από πολιτιστικά ιδρύματα  πανελλήνιας εμβέλειας,  αλλά και συμμετοχή στα «Πρέσπεια» ισάξια εκείνης των επωνύμων καλλιτεχνών. Πραγματοποιήθηκαν   συναυλίες μαθητών του Ωδείου, καθώς και επιτυχημένα ατομικά ρεσιτάλ στη Φλώρινα και σε άλλες πόλεις. Με τη δική της συνδρομή και τις γνωριμίες της προσκλήθηκαν  και εμφανίστηκαν καλλιτέχνες, καλλιτεχνικά σχήματα και ορχήστρες, που απόλαυσε το ευρύ κοινό της Φλώρινας. Κυρίως όμως την ευχαριστούμε για την αγάπη με την οποία αγκάλιασε τα παιδιά μας, εμψυχώνοντάς τα και στηρίζοντάς τα σε κάθε τους δραστηριότητα και της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και δημιουργική.
Ο Σύλλογός μας θέλοντας να διαφυλάξει τους θεσμούς και τη λειτουργία του Ωδείου μας  με τη μορφή που είχε μέχρι σήμερα, αλλά και την περαιτέρω εξέλιξή του, υπολογίζει στη στήριξη και την καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δ.Σ. του Ωδείου για πρόσληψη του κ.Κίτσου Βασίλειου στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και θα είμαστε αρωγοί στο έργο του.
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του νέου Διευθυντή, αλλά και  θα  συνεργαστεί με το Δ.Σ. του Ωδείου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας  για την επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Ωδείου.
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οκτάβα» 

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας. Οι γονείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να βρίσκομαστε στο πλευρό σας και να σας στηρίζουμε για το καλό των παιδιών μας αλλά και του τόπου μας.
    Γιάννης Νίκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΠΕΛΘΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η' ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ?
    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΙΠΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή