Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Καταγγελία της Ν.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ


Βρωμιές και ψέματα για να αποδυναμώσουν το ΚΚΕ, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. 

Η βδομάδα που πέρασε, πρόσθεσε νέα επεισόδια στην άθλια και υπόγεια προσπάθεια των αστικών επιτελείων να αποδυναμώσουν εκλογικά το ΚΚΕ, 

έχοντας τη συνδρομή του ΣΥΡΙΖΑ, που σε πολλές περιπτώσεις διεκδικεί και παίζει ρόλο πρωταγωνιστή. Στο «παιχνίδι» μπαίνουν και τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κύρια από το συνδικαλιστικό κίνημα, που βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε και με δεκάδες άλλους από τα ΠΑΣΟΚικά επιτελεία, που σε προηγούμενα χρόνια στήριξαν με νύχια και με  δόντια αντιλαϊκές και αντεργατικές επιλογές του κόμματός τους.
Πληθαίνουν, επίσης, οι περιπτώσεις εκείνες όπου διάφοροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως «ψηφοφόροι» του ΚΚΕ και λένε ότι αν και ψήφιζαν το Κόμμα, τώρα θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ!...
Τα περιστατικά είναι πολλά και αφορούν πολλές περιοχές της χώρας(Ημαθία, Δράμα, Αττική, Κρήτη, Γιάννενα, Σάμο, Θεσ/νίκη, κ.ά.). Αφορούν και την περιοχή μας. Έπεσε στην αντίληψή μας συγκεκριμένα: Γνωστός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, έλεγε, σε καφενείο ανοιχτά, σε  άλλους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ότι ο εκλεγείς(στις 6/5/2012)βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής στη λίστα για τις εκλογές της 17ης Ιούνη του είπε ότι είναι απογοητευμένος, γιατί «το ΚΚΕ έδωσε γραμμή να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και κινδυνεύει να μην εκλεγεί, γιατί θα εκλέξει βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ»!!!
Καταγγέλουμε με τον ποιο κατηγορικό τρόπο τέτοια περιστατικά και φήμες που κυκλοφορούν.
Το κόλπο είναι τόσο παλιό και βρώμικο, όσο και το ΠΑΣΟΚ όταν το χρησιμοποιούσε, για να κλέψει την ψήφο κομμουνιστών. Το αντέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ(άλλωστε, στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σήμερα πρώην στελέχη από το λεγόμενο «βαθύ ΠΑΣΟΚ», με μεγάλη εμπειρία στην βρώμικη προπαγάνδα και στην προβοκάτσια).  Όμως δεν το κάνουν μόνο για τις ψήφους. Το κάνουν, πρώτα απ' όλα, γιατί έχουν στόχο να τσακίσουν το ΚΚΕ, να το ισοπεδώσουν. Απαντήστε στους ξαφνικούς «φίλους» του ΚΚΕ όπως τους αξίζει. Είναι ίδιοι με αυτούς που τα παλιότερα χρόνια ζητούσαν από τους αγωνιστές να εγκαταλείψουν το κόμμα τους για «το καλό τους». Είναι ίδιοι με αυτούς που ζητάνε σήμερα από τα νέα παιδιά που είναι κομμουνιστές ή στηρίζουν το ΠΑΜΕ, να κάτσουν στ' αυγά τους για να μην απολυθούν!
Τώρα ισχυρό ΚΚΕ! Γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, και ο εργαζόμενος λαός μόνο το ΚΚΕ θα έχει αποκούμπι, αυτό θα είναι ο οργανωτής του λαού για να τον σώσει από την πείνα σε μια χρεοκοπία. Τώρα ισχυρό ΚΚΕ, γιατί στους εργάτες, στους ανέργους, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, αξίζει μόνο μια κυβέρνηση: Εκείνη της εργατικής λαϊκής εξουσίας, που σ' αυτή το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΣΥΝΙΣΤΟΣΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε η ώρα να δούμε ποιός είναι τόσα χρόνια ειλικρινής και στο πλάι του λαού ενεργά.Καταψηφίζοντας τα αντιλαικά νομοσχέδια που έρχονταν από την Ε.Ε,μια Ε.Ε που τώρα μας την παρουσιάζουν ως μοναδική διέξοδο από τα προβλήματα μας όλα τα κόμματα, εκτός του ΚΚΕ ,που χρόνια τώρα προειδοποιούσε για τα δείνα του ευρωμονόδρομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως σ΄ αυτούς που αναφέρεστε εφθασαν τέτοια μηνύματα που δικαιολογούν τη στάση του ανθρώπου;
    Μήπως άδικα τον κατηγορείτε;
    Ξέρετε ότι τέτοιου είδους μηνύματα φθάνουν στα επιτελεία των κομμάτων;

    Ψυχραιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή