Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Γιορτή χάντμπολ στο Φιλώτα


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρονιά street handball στην Τ.Κ του Φιλώτα στον Δήμο Αμυνταίου την Κυριακή 10/06/12. Την διοργάνωση την ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Φιλώτας Μ. Π. Σ υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε και με την συνεργασία του Δήμου και της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας.

Η προσέλευση των μικρών αθλητών άρχισε από πολύ νωρίς οι οποίοι έσπευδαν να οργανώσουν τις ομάδες τους και να δηλώσουν συμμετοχή στους αγώνες. Έτσι, το πρώτο σφύριγμα βρήκε 28 ομάδες και συνολικά 140 παιδιά όλων των ηλικιών να αγωνίζονται και να διασκεδάζουν υπό τους έντονους ρυθμούς της μουσικής στα 4 γηπεδάκια αλλά και στους χώρους των παράλληλων δραστηριοτήτων που είχαν φτιαχτεί ειδικά για την περίσταση στο πάρκο και τον δρόμο μπροστά από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής.
Όσο ανέβαινε το θερμόμετρο άλλο τόσο τα παιδιά διασκέδαζαν, έπαιζαν φανατικά χάντμπολ, σκορπίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης και πλούσιο θέαμα σε διοργανωτές και γονείς που καμάρωναν περήφανοι τα νέα αθλητικά ταλέντα. 
Μετά από σχεδόν 3 ώρες γεμάτες παιχνίδι, αθλητικές δραστηριότητες και ωραίες φάσεις έληξε ελπιδοφόρα το φετινό street handball, με το καθιερωμένο «μπουγέλωμα» απαραίτητο για να πέσουν η υψηλή ένταση και θερμοκρασία της ημέρας.
Στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν διπλώματα στα παιδιά, βραβεία στους νικητές και όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας στα γήπεδα για προπονήσεις αλλά και για την επόμενη χρονιά στον ίδιο χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου