Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο Ν.Σαμαρά


Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους Φλωρινιώτες και Φλωρινιώτισσες με τίμησαν με την ψήφο τους, για να τους εκπροσωπήσω στο εθνικό κοινοβούλιο. Ευχαριστώ τους φίλους, συνεργάτες και απλούς πολίτες, που πολλοί από αυτούς υπερέβησαν τις κομματικές τους γραμμές, και συνέτρεξαν στον δύσκολο προεκλογικό μου αγώνα. Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων στις εκλογές της Κυριακής, αποφάσισε διαφορετικά.
Μια καινούργια ημέρα ξημερώνει για την Φλώρινα 

και εύχομαι στους δύο βουλευτές του Νομού να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Στον βαθμό που με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να βρουν λύση τα προβλήματα του Νομού, από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου της ΠΕ Φλώρινας.
Στη σημερινή δύσκολη εποχή για τη χώρα, το “ατομικό”, πρέπει να παραχωρήσει τη θέση του στο “συλλογικό”. Άλλωστε τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα, που χρειάζεται η συμμετοχή όλων για να τα καταφέρουμε.
Ας το προσπαθήσουμε. Το οφείλουμε στον τόπο, τους κατοίκους του και ιδιαίτερα στη νέα γενιά.
Με τιμή
Νίκος Σαμαράς

15 σχόλια:

  1. να θυμάσαι γιατρέ,
    τα γνωστά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ σας, δεν στράφηκαν κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά μόνο εναντίον σου προσωπικά! Θα μας βγεί βουλευτής ο Σαμαράς, ήταν η βρώμικη σκέψη τους!!!!
    Δεν γνωρίζουν αυτοί οι κύριοι ότι" την προδοσία πολλοί ηγάπησαν τον προδότη ουδείς"!!
    Δεν γνωρίζουν ότι θάρθουν κι άλλες αναμετρήσεις...............
    Πάντα οι λογαριασμοί θα πληρώνονται!!!!!!!!!
    Αλήθεια στη Μελίτη θα γίνει ειδικό σχολείο! Κάποιοι υποσχέθηκαν και κάτι τέτοιο!! Όλα είναι πιθανά γιά ηλίθιους !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο συγχαρητήρια για τον αγώνα σου και την παρουσία σου στο νομό, επιστημονική - πολιτική. Αυτό που σου στέρησαν οι "σύντροφοι σου" θα το εισπράξεις από το λαό γιατί τώρα είδε. Πολλά .... συγχαρητήρια στα μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τον αγώνα που κάνανε για το ΣΥΡΙΖΑ, αν τρέχανε τόσο όταν ήταν υποψήφιοι βουλευτές ίσως και να βγαίνανε.Αλλά σίγουρα από εδώ και πέρα θα είναι η γραφικότητα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.Βέβαια και οι βολεμένοι από το ΠΑΣΟΚ διορισμένοι σε θέσεις - βολεμένοι υψηλόμισθοι -θεσμικοί βάλανε το πετραδάκι τους, δυστυχώς οι ΕΦιάλτες πάντα υπάρχουνε μόνο που στη σύγχρονη ιστορία τους κρεμάνε στη είσοδο των Θερμοπυλών για παραδειγματισμό .. βέβαια σε κάποιους ούτε αυτό αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταλαβαίνουμε οτι τσουζει πολύ αλλά φτάνει με το παραμύθι οτι οι του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ...ειδικα σε τοπικό επιπεδο Φλώρινας είναι αστειο να λέγεται κατι τετοιο...τα αποτελέσματα άλλωστε έδειξαν ότι το ΠΑΣοκ κράτησε...ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε από τους υπόλοιπους χώρους....αφήστε τις πίκρες και τις συνομωσίες και αναγνωρίστε το δικαίωμα και στον Φλωρινιώτη κάποια στιγμή να ξυπνήσει...έστω κατά το ήμισυ...μένει να ξυπνήσουν και οι ψηφοφόροι του Σταθούλη...ο Συριζα για άλλη μια φορα σε τοπικό επιπεδο έτρεξε ολομόναχος, απένταρος και με τον σταυρό στο χέρι...όπως κάνει χρόνια δηλαδή με μόνο όπλο την αλήθεια που πιστεύει...άλλοι τρέχαν με τους μηχανισμούς τους, τα .... τους και τα ... τους και μπαίναν νύχτα σε σπίτια και από την μία παρακαλούσαν και απο την άλλη έκαναν πόλεμο...τα ξέρει ο κόσμος...και τα ξέρει χρόνια...και επιτέλους τα σιχάθηκε, έφτασε στο αμήν και αποφάσισε να την δει αλλιώς...καληνύχτα λοιπόν στα βολεμένα χρόνια τώρα πασοκάκια ( και λέω πασοκάκια γιατι η ιδιοτέλεια χαρακτηρίζει μικροπρεπείς ανθρώπους )που ταρακουνήθηκαν και τρόμαξαν και καλά μυαλά!!

      Διαγραφή
    2. Να αγιάσει το στόμα σου 11:07

      Διαγραφή
    3. Γιά τον 11¨07 πμ

      Επειδή γνωρίζεις ποιός είμαι και ξέρω ποιός είσαι,
      η στάση σου ήταν απαράδεκτη! Σου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και σε σένα και στούς άλλους, αλλά δεν τα καταφέρατε! Τι περιμένατε, να σας διορίσει , τότε, ο Ν. Σαμαράς βουλευτές, όπως διόρισε ουσιαστικά τον άλλο ανόητο Νομάρχη; Διότι τότε αυτό έγινε, εκτός κι αν δεν είναι σε θέση ( που δεν είναι ) να το αναγνωρίσει!!!!
      Τ αριθμητικό αποτέλεσμα των εκλογών δεν κρατήθηκα από σας ανόητε, αλλά από φίλους κυρίως από το χώρο της ΝΔ, που είδαν τι βρώμικο παιγνίδι παίζατε, και φυσικά πόσο βρώμικος είσαι, που αγγίζεις τα όρια της επικινδυνότητας,!!! Όσο γιά το ΚΚΕ, όλοι οι 1500 ψήφοι τους πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ! Καθότι οι υποψήφιοι του ήταν παλιά μέλη του ΚΚΕ!
      Ότι και να πεις και εσύ και οι άλλοι τίποτα δεν ξεπλένει τη βρώμικη συμπεριφορά σου-σας!!!!!
      Αν εμείς οι φίλοι του Σαμαρά είμαστε ανθρωπάκια, εσύ βρέ ανόητε τι είσαι! Μέσα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ χρόνια τώρα και επαγγελματικά επιβιώνεις !!!!!!
      ΔΕΝ υπάρχει πιό ιδιοτελής από σένα σ΄ όλο το νομό Φλώρινας!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. φίλτατε φλωρινέα είμαι ο 11:07 και είχα στείλει πριν λίγες μέρες μια απάντηση στον 11:36 που απευθύνθηκε σε εμένα...παρακαλώ να δημοσιευθεί...δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε...ευχαριστώ

      Διαγραφή
    5. Σ.Σ. αγαπητέ φίλε 11:07 δεν έχουμε λάβει κάποιο άλλο σχόλιο.

      Διαγραφή
  3. Τι τύφλωση!!!

    33 βουλυτές έβγαλε το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Φλώρινα κράτησε δυνάμεις αλλά ο Σύριζα πήρε 10 μονάδες απο ΚΚΕ κλπ.

    Από τη ζημιά κέρδος πας να βγάλεις με τη λάσπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασφαλώς ο κ. Σαμαράς θα πήρε και τα πολιτικά μαθήματά του, και κυρίως οτι έπρεπε να προσέχει σε ποιούς βασίστηκε για να πετύχει το στόχο του. Είχε επιλογή; Μόνο μια, να αποφύγει την υποψηφιότητα. Πάντως υπήρξε βουλευτής για λίγες ώρες, κάτι είναι κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν.. επειδή οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.. ανακάλυψαν τον κόσμο πολύ νωρίτερα από εμάς τους ανίδεους... προσπαθούν συνεχώς να μας ανοίξουν τα μάτια και να μας διαφωτίσουν.. Γι΄αυτό λοιπόν, (επειδή την έχουμε ανάγκη την διαφώτιση).. θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να μας "διαφωτίσει" και για τις θέσεις του ως "κόμμα".. για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.. Εμπρός λοιπόν.. διαφωτίστε μας... και αν έχετε τα κότσια.. κάντε το με επίσημο τρόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας το κάνει και ο Σαμαράς Νίκος και μετά εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και θα δούμε πόσοι θα μείνετε μετά... χα χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως εσύ τους υποσχέθηκες στη Μελίτη ειδικό - ειδικό σχολείο!!
    Πόσο μακρυά είσαι νυχτωμένος!!!
    Ο Σαμαράς απάντησε σ΄ αυτή την ερώτηση με τη πολιτική θέση όλου του ελλ. πολιτικού κόσμου, εσύ τι απάντησες! Ασε μη κουράζεσαι ξέρω ακόμα και τι σκέφτεσαι!! Στο ειδικό σχολείο εσύ θα διδάσκεις;
    Τόσο βλάκας είσαι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φάνηκε απόλυτα ότι οι κύριοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.δεν ήταν έτοιμοι να κυβερνήσουν και για τον λόγο αυτό.όταν από τα κομματικά επιτελεία έγινε γνωστό το κρυφό και εκγυρότατο γκάλοπ της Τετάρτης 13-6-2012,το οποίο έδειχνε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με 32% έναντι 26& της Ν.Δ.,τότε βγήκε στην κ.Στάη ο κ.Τσίπρας και στην συνέντευξη που έδωσε τόνισε ότι δεν είναι FETIX το ευρώ για το κόμμα του,ενώ την επομένη στα διάφορα παράθυρα των μεγάλων τηλοοπτικών καναλιών οι εκπρόσωποι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,όπως ο κ.Λαφαζάνης έλεγε έντονα ότι δεν είναι τόσο επικύνδυνο και κακό να πάμε στην δραχμή.Αμέσως σε δυό μέρες έγινε η αλλαγή από το εκλογικό σώμα και ήρθε δεύτερο κόμμα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και η πρώτη του ανακοίνωση ήταν ότι θα είναι αντιπολίτευση.Μήπως όμως δεν είναι έτοιμος και για αντιπολίτευση?Επιτυχία είχε ο κ.Τσίπρας στο ότι έκανε τον λαό να πιστέψει τις παραχές και τα ταξίματα που έκανε,όπως οι υποψήφιοί του π.χ.της Φλώρινας,ξέρουν αυτοί,αλλά δεν ξέρουν που να κρύβονται όταν έρθει η ώρα να ζητάει ο λαός τα ταξίματα και μην αρχίσουν να λένε σαν δικαιολογία ότι δεν είναι κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή