Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αυτοί, σατανικοί εραστές! Αλλά και εμείς, χθεσινοί δεν είμαστε!


Μία συμπαιγνία της παραπαίουσας άρχουσας τάξης και των δύο ρεβιζιονιστικών κομμάτων προστατών της -του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ- εξυφαίνεται μπροστά στα μάτια του ανυποψίαστου Έλληνα τηλεθεατή. Σκοπός τους είναι να κοροϊδέψουν και να αποκοιμίσουν και εντέλει να 

χειραγωγήσουν για πολλοστή φορά τον Έλληνα τηλεθεατή, ώστε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αυτός να ψηφίσει «σωστά» …
Συνοπτικώς, υπενθυμίζουμε τα χαρακτηριστικά των βασικών συντελεστών της συμπαιγνίας.
Χρυσή Αυγή: Χουλιγκάνικο κόμμα με παλαιοφασιστική ιδεολογία, ακριβώς αυτήν που είχε η άρχουσα τάξη της Ελλάδος πριν την χιτλεροφασιστική κατοχή, την οποία εξακολουθούσε να διατηρεί και μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτή αποτελεί και μία από τις αιτίες της κατάστασης που βιώνει η σημερινή Ελλάς. Ακριβώς, αυτό το ιστορικό «πριν και μετά» συνιστά το υπόβαθρο πάνω στο οποίο η καθαρόαιμη φασιστική εθνικιστική ιδεολογία μπορεί εύκολα να μετεξελιχθεί στην σύγχρονη κοσμοπολίτικη μορφή-εκδοχή του φασισμού νέου τύπου. Αυτό επακριβώς διέπραξε η ιδεολογική πρωτοπορία του σύγχρονου -ξενόδουλης υφής- ελληνικού φασισμού με επικεφαλείς, ως προς την συνέπεια πολιτικής κατεύθυνσης, τους Βορίδη-Άδωνη οι οποίοι εξέφρασαν τη εκσυγχρονιστική «αριστερά», αφήνοντας τον Καρατζαφέρη στο κέντρο, με δεξιό ουραγό την Χρυσή Αυγή που τον θεωρεί ως τον πιο θανάσιμο εχθρό της.
Άρχουσα τάξη: Η σημερινή άρχουσα τάξη της Ελλάδος, τέως χρυσαυγίτικη πολιτικώς τάξη, σήμερα εκσυγχρονίζεται σε εκπρόσωπο του παγκόσμιου φασισμού νέου τύπου. Τί σχέση θα μπορούσε να έχει ο σύγχρονος αστικός φασισμός με την Χρυσή Αυγή! Μόνον προβλήματα θα μπορούσε να του προκαλέσει. Βεβαίως, ο αστικός φασισμός θέλει την Χρυσή Αυγή κάπου να υπάρχει δια παν ενδεχόμενον, αλλά ως εκεί! Όχι και να πλησιάζει το δέκα τοις εκατό! Την θέλει να υπάρχει κάπου εκεί, ώστε σε δεδομένη στιγμή να μπορέσει να προκαλέσει ακόμη και έναν εμφύλιο πόλεμο. Πέραν φυσικά του ενδεχομένου να την χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης κατά των Ευρωπαίων ανταγωνιστών της, όταν πιέζεται αφόρητα από αυτούς. Από το ένα στρατόπεδο διάφορα μικροαστικά και ξεπεσμένα μέρη της εργατικής τάξης και από το άλλο το προλεταριάτο το οποίο βεβαίως δεν θα έχει να κερδίσει τίποτε από έναν τέτοιο εμφύλιο. Ο φασισμός είτε υπό τις προσταγές του χρηματιστικού κεφαλαίου είτε υπό τις προσταγές του πλασματικού κεφαλαίου μπορεί να χρησιμοποιεί το ρατσιστικό αλλά και αντιρατσιστικό ιδεολόγημα, ανάλογα με τα εκάστοτε συμφέροντά του όπως ακριβώς μπορεί να κάνει το ίδιο και με το έτερο ιδεολόγημα, του ηγετισμού και αντιηγετισμού, καθώς επίσης και με το ιδεολόγημα του εθνικισμού και «διεθνισμού»-κοσμοπολιτισμού.
Βαθιά μισεί η άρχουσα τάξη την Χρυσή Αυγή, σαν τις παλαιές της αμαρτίες που θέλει να τις διαγράψει από την Ιστορία, μα δεν μπορεί και δεν της συμφέρει. Το θεμέλιο που έχει ρίξει η άρχουσα τάξη μέσα στον λαό είναι τόσο γερό που κρατούν ακόμη τον παλαιοφασισμό ακμαιότατο. Βαθιά ακόμη μισεί η Χρυσή Αυγή την άρχουσα τάξη, όπως το παιδί τον πατέρα που το εξεδίωξε από την πατρογονική εστία.
ΛΑΟΣ: Κατασκεύασμα της άρχουσας τάξης με σκοπό να περιχαρακώσει τα παλαιοφασιστικά στοιχεία -παλαιό της εαυτό- για να τα ελέγχει και όσα από αυτά μπορεί να τα «εκδημοκρατίσει»-εκσυγχρονίσει, ώστε να μην κινδυνεύει από αυτά. Παρέλαβε κοινά τομάρια και τα μετέτρεψε σε αξιοπρεπείς και ευυπόληπτους πολιτικούς εκπροσώπους των αστικών κομμάτων, κυρίως και προσφάτως της Νέας Δημοκρατίας, παρέχοντας σε αυτούς κυριολεκτικώς τα μέσα και τα έξω. Επιπλέον, ο «αντιμεταναστευτικός»  Καρατζα«φίρερ» -κατά φιλομετανάστρια Κανέλλη- διατηρούσε ως αρθρογράφο του στην εφημερίδα του ΛΑΟΣ «Άλφα Ένα» το πρόεδρο της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος -ελληνογάλλου με μαροκινές ρίζες Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί ... Είναι αξιοσημείωτο ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος μεσιέ Κολομπανί διατελούσε ταυτοχρόνως επίσης πρόεδρος της βραχύβιας Επιτροπής Αντιρατσισμού και Μετανάστευσης του κόμματος του Καρατζα«φίρερ» (που τόσο πολύ εκνευρίστηκε από τις μπάτσες που έφαγε η κατήγορός του Κανέλλη από τον ναι και όχι κατά κεφαλήν-Κασιδιάρη). Και το φασιστοπληγμένο και βαθύτατα αγράμματο και εκδικητικόπληκτο τμήμα του ελληνικού λαού, όταν κατανόησε τον εμπαιγμό αυτό του Καρατζαφέρη, έδωσε την αποστομωτική απάντηση του επτάμιση τοις εκατό στις εκλογές της 6ης Μαΐου. (Για περισσότερες και τραγελαφικότερες πληροφορίες επί του θέματος δες Κυριακάτικη 13/2/2011, σελίδα 42.)
Ο σύγχρονος όμως φασισμός που εξυφαίνεται στους κόλπους της άρχουσας τάξης της Ελλάδας, με πρωτοπορία και πέμπτη φάλαγγα ταυτόχρονα τα δύο ρεβιζιονιστικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, είχε έτοιμη την απάντηση απέναντι στους φασιστοχουλιγκάνους της Χρυσής Αυγής του οποίους δεν είναι και τόσο δύσκολο να εκτρέψει κάποιος σε πράξεις βίας που να τους εκθέτουν. Το σκηνικό με το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου και ΣΙΑ δεν ήταν καθόλου τυχαίο, όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι κωλοφυλλάδες και τα βοθροκάναλα. Έστησαν απέναντί τους οι δύο εντεταλμένες λάμιες -εκεί που είχαν προηγουμένως «αποτύχει» αρκετοί άλλοι, ακόμη και ο γέρο Πλεύρης- τον αφελή παλαιοφασιστάκο του οποίου την ψυχοσύνθεση γνώριζαν καλά πριν ακόμα προσκαλέσουν στου Κυριακού το μαγαζί ... και άρχισαν να τον δουλεύουν ψιλό γαζί μέχρι να τον κάνουν τούρμπο. Κάποια στιγμή όσο βλάξ και να είναι κάποιος καταλαβαίνει τι τρέχει, και εκμαινόμενος θα αρπάξει το ποτήρι για να καταβρέξει την μία. Η άλλη, χρόνια στο κουρμπέτι (ως νέο-ορθόδοξη βυζαντινοληγούρα, στα αριστερά της Αρβελέρ), κάνει σήμα στην παρακαθήμενη να αποχωρίσει ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στον αφελή παλαιοφασιστάκο με τον διευθύνοντα ήδη στο πόδι, ενώ φροντίζουν να μην μπει στο πλάνο αυτή η σκηνή. Αμέσως, του επιτίθεται με μία εφημερίδα ίσα-ίσα για να τον εξαγριώσει και να τον εξαναγκάσει σε κάτι τηλεοπτικώς εντυπωσιακότερο, αφού το νεροπότηρο δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη αγανάκτηση στον τηλεθεατή. Τότε στον εγκέ-φαλλο του πρωτοπαλίκαρου επισυμβαίνει ταχεία υπέρβαση του κατωφλίου ανεκτικότητας και εφορμά στην επιτιθεμένη με εφημερίδα λάμια: έμπαινε Γιούτσο έμπαινε και κάντα όλα λίμπα!
Το όλο σκηνικό υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να το προσπεράσει κάποιος με έναν απλό γέλωτα, αν δεν ήταν καταφανώς ένα καλοστημένο σενάριο των νέοφασιστικού τύπου μεντιακών μηχανισμών κατά της παλαιοφασιστικής Χρυσής Αυγής, την οποία επιθυμούν όχι να ξεριζώσουν αλλά να θέσουν στις «σωστές» της διαστάσεις ... Ένα τέτοιο κόμμα αν ξέφευγε από τον έλεγχο θα μπορούσε πράγματι να προκαλέσει μια μακρόχρονη αναστολή στη θεμελίωση του νέου κράτους που πάνε να στήσουν όλοι, μαζί και η ρεβιζιονιστική αριστερά σε αμφότερες τις εκδοχές της (light-ΣΥΡΙΖΑ και heavy-ΚΚΕ).
Διακαίονται τα βοθροκάναλα από έλλειψη δημοκρατικού πλουραλισμού, … δειλή και βάναυση επίθεση, ... Όλοι βεβαίως γνωρίζουμε πόσο σέβονται και τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό αυτές οι πρόστυχες πέννες, αυτά τα ψοφίμια που άλλο δεν κάνουν από το να λιβανίζουν ολημερίς του βούρκου την μπόχα.
Εξίστανται, πως στα ίδια έδρανα ευρίσκεται ο Μανόλης Γλέζος και η Χρυσή Αυγή, παρουσιάζοντας ένα απλό λαϊκό αγωνιστή ως το ιερό τέρας της αριστεράς, παρεκτός βεβαίως του γεγονότος ότι τυγχάνει τοσούτου βαθμού επικινδυνότητας για την άρχουσα τάξη, όσου αυτού που αντιστοιχεί στην θεωρητική και μαρξιστική του κατάρτιση …
Είναι όντως, λοιπόν, σατανικοί εραστές οι δύο πλευρές της πολικής άρχουσα τάξη της Ελλάδος, παραδοσιακός αστικός πολιτικός «κόσμος», από την μια, και ρεβιζιονιστικός υπόκοσμος για να βγάλει το φίδι από την τρύπα, από την άλλη. Όσον για τον βόρβορο του παραδοσιακού παλαιοφασισμού της Χρυσής Αυγής, τον έχουν τόσο καλά στο χέρι που μπορούν νεοφιλελεύθεροι και ρεβιζιονιστές μαζί να άδουν εν χορώ το παλαιόθεν γνωστόν:
-Κασιδιάρη κελεσέ,
πόσα δίνεις τον καφέ;
-Ένα γρόσι, ένα δυάρι,
άφεριμ, τον κασιδιάρη …
Αλλά και εμείς, χθεσινοί δεν είμαστε!

Φλώρινα 7 Ιουνίου, 2012.
Παντελής Μιντεκίδης
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου