Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Το Ωδείο Φλώρινας συγχαίρει τους πτυχιούχους μαθητές του


Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει τους μαθητές του, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις πτυχιακές και διπλωματικές τους εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  1. τον Γεώργιο Καλαϊτζίδη που έλαβε δίπλωμα κλαρινέτου με Λίαν Καλώς, από την τάξη της κ. Βαρβάρας Βενετικίδου,  
  2. τον Παναγιώτη Ζαφειρίδη που έλαβε δίπλωμα βυζαντινής μουσικής με Άριστα, από την τάξη του κ.Βασίλειου Δόντσιου,
  3. την Χριστίνα Μποσδελεκίδου που έλαβε πτυχίο πιάνου με Άριστα, από την τάξη του κ. Ερωτόκριτου Καρύδη,
  4. την Δέσποινα Αριστείδου που έλαβε πτυχίο αρμονίας με Άριστα , από την τάξη του κ. Ιωάννη Παυλίδη και
  5. τον Παύλο Νίκου που έλαβε πτυχίο αρμονίας με Λίαν Καλώς, από την τάξη του κ. Ιωάννη Παυλίδη.

Εύχεται στους απόφοιτους καλή σταδιοδρομία και ειδικότερα στους πτυχιούχους της Αρμονίας καλή πρόοδο στη συνέχιση των σπουδών τους.
Οι εξετάσεις διενεργήθησαν σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΥΠ.ΠΟ.Τ. από πενταμελείς επιτροπές, οι οποίες περιελάμβαναν τον Διευθυντή του Ωδείου, τον καθηγητή του υποψηφίου και τρεις εξέχουσες μουσικές προσωπικότητες εκτός Ωδείου εγκεκριμένες από το Υπουργείο, ενώπιον του εκπροσώπου του.
Το Ωδείο επιθυμεί επίσης να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στο σύνολο των μαθητών του για τη φετινή τους εξέλιξη και πρόοδο, αλλά και στους γονείς που επενδύουν στην μόρφωση των παιδιών τους σε περίοδο κρίσης.
Ευελπιστούμε ότι η έμπρακτη υποστήριξη του Ωδείου εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαιτέρως του Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρου του ΔΣ του Ωδείου κ. Δημητρίου Ηλιάδη θα συνεχιστεί και στο επόμενο διδακτικό έτος με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξή του.
Με εκτίμηση
Βασίλειος Κίτσος
Διευθυντής Ωδείου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου