Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ερώτηση του Θ.Γερμανίδη για τη μετακίνηση Αστυνομικών από τη Φλώρινα στον Έβρο


Ερώτηση «Σχετικά με τη μετακίνηση Αστυνομικών από τη Φλώρινα στη Θράκη», υπέβαλε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν.Φλώρινας Θανάσης Γερμανίδης προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν.Δένδια. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:



6 σχόλια:

  1. KIRIE GERMANIDI GIA KANE MIA BOLTA STO NOSOKOMIO NA \DEIS POS LIAZONTE TA ERGALIA STON DIADROMO TOY TEXNITOY NEFROY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εχετε να πειτε κ. Γερμανιδη για τον βιασμο του κοριτσιου στη Παρο απο εναν πακιστανο? Το κομμα σας ορυοταν για τα δικαιωματα των καημενων μεταναστων. Τωρα γιατι δεν βγηκε να πει κατι? ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ γιατι αργα η γρηγορα θα ερθουν αυτοι οι "φιλησυχοι" λαοι και στη Φλωρινα.... Και μετα να δειτε τι καλα που θα περασουμε και εμεις... Και οι κορες μας... και οι γυναικες μας.. (Δεν περιμενω απαντηση απο τον Γερμανιδη βεβαιως. Απο κανεναν πολιτευομενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που προκύπτει ότι βιάστηκε το κορίτσι στην Πάρο;

    Αντίθετα τεκμηριώθηκε ότι λιμενικός βίασε Πακιστανό και όλοι μαζί πληρώσαμε τη νύφη γιατί η υπηρεσία του και τα δικαστήρια τον έριξαν στα μαλακά.
    http://elawyer.blogspot.gr/2012/01/blog-post_17.html?spref=tw

    Αυτά τα εξωφρενικά εγκλήματα αντιμετωπίζονται με έναν τρόπο, με την τιμωρία των ενόχων και μόνο αυτών.

    Εκτός αν νομίζεις ότι επειδή ένας εγκληματίας στην Πάρο κακοποίησε ένα κορίτσι εμείς πρέπει να τιμωρήσουμε κάποιους σαν αυτούς τους 2 ήρωες http://t.co/hc9LEOPf

    Και τι σημαίνει κλείστε τα σύνορα; Τα σύνορα είναι κλειστά και οι συνοριακές διαβάσεις ανοιχτές. Αν εννοείς ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη φύλαξη στον Έβρο τότε πες ότι καλώς μαζεύουν τους Φλωρινιώτες συνοριοφύλακες κι ας λυπόμαστε που φεύγουν φίλοι και γνωστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο που προκυπτει?? Απο το DNA του που βρεθηκε ολουθε πανω της και ταυτοποιηθηκε και απο την ομολογια του. Αν νομιζεις πως με τις εξαιρεσεις του κανονα, θα κανεις τους λαθραιους συμπαθεις γελιεσαι. Κατα τη μεγιστη πλειοψηφια τους ειναι αμορφωτοι εγκληματιες που δεν δινουν καμια αξια για την ανθρωπινη ζωη. Διαβασε λιγο το πως αντιμετωπιζουν μονο τις γυναικες εκει. Δες τις θρησκευτικες τους διαμαχες και μετα κρινε. Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει οι Ελληνες ειμασταν και ειμαστε κατα γενικη ομολογια πιο φιλησυχος λαος. Οσο για τους φιλους που φευγουν... Ναι ειναι κριμα. Αλλα ποιος φταιει γι αυτο? Το δουβλινο 2. Η αρχη του κακου. (δεν σχολιαζω καν το τι βυσματα επεσαν βεβαια για τις θεσεις εων συνοριακων.. Καλα οι μισθοι του δημοσιου οσο ξυνομεθα ε?)

      Διαγραφή
  4. Με βάση την ομολογία του αφού τσάκισε το κεφάλι της κοπέλας γέμισε τον τόπο με το DNA του. Αυτό είναι εμετικό και πιθανόν με τη νομική έννοια να είναι βιασμός αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που συνήθως αντιλαμβανόμαστε ως βιασμό.

    Δεν νομίζω όμως ότι βοηθάει σε κάτι να γενικεύουμε από την αηδιαστική αυτή συμπεριφορά για όλους τους ανθρώπους από το Πακιστάν, όπως θα ήταν παράλογο να γενικεύουμε για όλους τους Έλληνες την συμπεριφορά του Δουρή ή του Σεχίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλα.. Ελα αθηνα να δεις τι γινεται..! Μια βολτα ακομα και πρωι πρωι απο Ομονοια θα σε πεισει. Καλα ειστε ακομα εκει πανω.

      Διαγραφή