Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Τελικοί Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε


Το Σάββατο, 27/10/2012 στο κλειστό γυμναστήριο “Φιλίππειο” της Βέροιας έγιναν, με πολύ μεγάλοι επιτυχία οι Τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε. Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” συμμετείχε με 5 αθλητές οι οποίοι έκαναν πάρα πολύ 

καλή εμφάνιση με ωραία πλασαρίσματα. Συγκεκριμένα ο Μπογδάνης Π. στα kata εφήβων έχασε στον τελικό repessage και κατέλαβε την 4η θέση ενώ στο kumite Εφήβων και στα -63kgr την 5η θέση και ο  Τσαρτσιταλίδης Η. στην κατηγορία των Ν. Ανδρών στο kumite στα -68kgr την 4η θέση χάνοντας και αυτός στον τελικό των repessage, καλή εμφάνιση έκανε και ο Σίσσης Β. στο kumite στα +70kgr. Στην κατηγορία των νεανίδων η Σγουρίδου Χ. κατέλαβε την 6η θέση στα kata και τη 8η στο kumite στα +54kgrκαι η Τσαρτσιταλίδου Ε. την 5η στα kata και την 4η στο kumite στα -54kgr. Την αποστολή του συλλόγου συνόδευσαν ο πρόεδρος Τσαρτσιταλίδης Κίμων και το μέλος του Δ.Σ Μπογδάνης Κων/νος.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Θέλω να συγχαρώ τους προπονητές και τους αθλητές για την εμφάνισή τους. Το επίπεδο των αγώνων ήταν πάρα πολύ υψηλό και τα παιδιά μας συναγωνίστηκαν την elite του Ελληνικού Καράτε και στάθηκαν πάρα πολύ καλά μιας και όλοι πλην του Ηλία συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τελικούς Πανελληνίου. Δεν το κρύβω πως περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά δεν πειράζει την επόμενη φορά. Να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στον καταξιωμένο πλέον διαιτητή μας Κορομπίλη Ν. που για άλλη μια φορά είχε καταπληκτική απόδοση. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο στόχο που είναι το κύπελλο “ΒΕΡΓΙΝΕΙΑ” τον Νοέμβριο, όπου θα συμμετάσχουν και οι μικροί μας αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου