Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Σιωπή και πάλι από τον Ι.Βοσκόπουλο (video)

Ούτε μία κουβέντα για την "ταμπακιέρα" (το δημοσίευμα της Nova Zora- για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ) δε βρήκε να πει ο Ι.Βοσκόπουλος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας. Αντίθετα, με υπεκφυγές και διαβάζοντας από το χαρτί που είχε μπροστά του μια ρήση του Αϊνστάιν(!!!)  προσπάθησε να δικαιολογήσει την απαράδεκτη σιωπή του, η οποία και οδήγησε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Κ.Ρόζα, να διαχωρίσει τη θέση του και να ανεξαρτητοποιηθεί. Δείτε το παρακάτω video….


5 σχόλια:

  1. Για αλλη μια φορα μας διαφωτισε επιλεγοντας τη σιωπη..το μονο που ξερει πολυ καλα να κανει ειναι να ειρωνευεται οπως για αλλη μια φορα εκανε και απο κατηγορουμενος να γινεται κατηγορος..μια αλλη παρατηρηση που εχω να κανω ειναι οτι ουτε μια απο τις πιο γνωστες ρησεις του αινσταιν δεν ηταν σε θεση να μαθει(την ξερει ολος ο κοσμος) απ εξω..χρειαστηκε να κοιταξει 3 φορες τις σημειωσεις του ο γιδοβοσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε, δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα σου με τον Ρόζα, αλλά περιμέναμε να απαντήσεις στο δημοσίευμα της εφημερίδος, πράγμα που δεν έκανες, και αυτό για μας σημαίνει πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε μας λες τί είπε ο Ρόζας. Για την ταμπακιέρα τη @@@@@, γιατί δε λες τίποτα; Στο Δημοτικό συμβούλιο βρίσκεσαι κ.Δήμαρχε, όχι αξιολογητής του κ.Αϊνσταϊν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΣΥΝμπαν και οι ...τζιουμπερίνγκες δέν έχουν όριο όταν ΒΟΣΚΕ ξεροψήνοντε στα κάρβουνα ...Τζουμπερίνγκες - τσιγαρίδες χοιρινού λίπους- λακταριστές γευσιγνωσιακές λιχουδιές της Φλώρινας ...να τις τρώς στο πόδι η τυλιγμένες στο λαδόχαρτον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Δήμαρχε....ά ρε Δήμαρχε!
    ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕΣ ΜΕ ΞΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ!
    Ο ΡΟΖΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ!
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ.....ΚΛΩΣΗΣΕΣ ΑΥΓΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΛΙΓΟ ΑΧΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΛΥΦΘΕΙΣ"!
    ΑΜ ΔΕ....ΤΩΡΑ ΜΕ "ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ" ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ!
    Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ!
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ!
    GAME OVER ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή