Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Διπλή διοργάνωση αγώνων αλπικού σκι από το ΣΟΧ στις 9 και 10 Φεβρουαρίου


Την προγραμματισμένη από το πρόγραμμα του Εθνικού Πρωταθλήματος διοργάνωση του αγώνα Προαγωνιστικής ηλικίας (γεννηθέντες το 2001) προκήρυξε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. Επίσης στις ίδιες 

ημερομηνίες ανέλαβε και την διοργάνωση των εξ αναβολής Προκριματικών Αγώνων Παίδων 1 και Κορασίδων 1 (της 19-20 Ιανουαρίου, Παρνασσός) Αναμένονται συνολικά πάνω από εκατόν εξήντα μικροί αθλητές που θα αγωνιστούν στις δύο κατηγορίες.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στις 9 και 10 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες  περιλαμβάνουν  δύο αγωνίσματα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου για τους παίδες, τις κορασίδες και τους νέο εισερχόμενους μικρούς. Ένα αγώνισμα Τεχνικής Κατάβασης για τους παίδες και τις κορασίδες την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.
Ο ΣΟΧ Φλώρινας προσκαλεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου όλους τους φίλους του Σκι, για να θαυμάσουν από κοντά και να ενθαρρύνουν τους μικρούς αθλητές.
Επίσης καλούμε όλους τους φίλους του Συλλόγου να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. για την συμμετοχή τους στην άρτια οργάνωση του αγώνα. Λόγο των δύο διαφορετικών κατηγοριών που θα αγωνιστούν ταυτόχρονα είναι απαραίτητη η συμμετοχή περισσότερων στελεχών στην διοργάνωση.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Καράντζας Λάζαρος
Τεχνικός Εκπρόσωπος Χιονοδρομίας
ΣΟΧ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου