Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Από σήμερα διακοπή της μεταφοράς με ταξί των μαθητών στην Π.Ε. Φλώρινας


Οι Μεταφορείς της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης καθώς και τα Σωματεία Ταξί και Ραδιοταξί της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που εκτελούμε το έργο της  μεταφοράς των μαθητών της περιοχής μας, ανακοινώνουμε  και ενημερώνουμε με βαθιά λύπη μας το 

επιβατικό κοινό, γονείς και μαθητές, ότι από Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 πρόκειται να διακόψουμε την εκτέλεση του έργου της μεταφοράς των μαθητών.

Στην απόφαση μας αυτή εξαναγκαστήκαμε από την συνεχιζόμενη άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων, βεβαιωμένων, υφιστάμενων και τιμολογημένων αμοιβών μας, οι οποίες όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά έχουν βεβαιωθεί ήδη από τις αρμόδιες Αρχές.
Η Άρνηση καταβολής εξωθεί όλους εμάς στην οικονομική καταστροφή, διότι πλέον έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο πίστωσης προς το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλοντας καθημερινά μισθούς, αξία καυσίμων, λειτουργικά έξοδα χάρις του δημοσίου συμφέροντος. Δυστυχώς όμως πλέον φτάσαμε στο ύστατο σημείο και διακινδυνεύουμε την οικονομική μας επιβίωση με αποκλειστική υπαιτιότητα των αρμοδίων αρχών.
Έχοντας πλήρη γνώση των συνεπειών της απόφασης μας αυτής ζητούμε συγνώμη από τους γονείς και μαθητές, των οποίον το συμφέρων προτάσσουμε πάντοτε, για όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει η απόφαση μας αυτή.
ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε
ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε.
ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΡΟΛΕΜΑΙΔΑΣ Α.Ε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ «Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου