Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Συμπαράσταση στους κατοίκους των Αναργύρων από το "Λυγκηστί"

Το Σωματείο «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» συμπαραστέκεται στον πολύχρονο αγώνα των κατοίκων των Αναργύρων για την μετεγκατάσταση του χωριού τους, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η δραστηριότητα της επιχείρησης πρέπει να στηρίζεται από όλη την κοινωνία για να υπάρξουν οφέλη στην περιοχή. Όταν όμως αυτή η
δραστηριότητα έχει ξεπεράσει τα όρια ασφαλείας και τα μηχανήματα δουλεύουν κοντά στα πρώτα σπίτια του χωριού και υπάρχει η όχληση και η ρύπανση που έχει ξεπεράσει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής τότε υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης.
Η Επιχείρηση της ΔΕΗ, θα πρέπει να εισακούσει τη φωνή και την αγωνία των κατοίκων και να δρομολογήσει την μετεγκατάσταση τους σε χώρο που θα επιλέξουν οι ίδιοι.
Η ηγεσία της επιχείρηση θα πρέπει να δείξει την ανάλογη ευαισθησία και σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου να βρει άμεσα λύση, έτσι ώστε οι κάτοικοι των Αναργύρων να επιλέξουν και να μεταφερθούν σ΄ ένα χώρο όπου θα ζήσουν με ασφάλεια και υγιεινό περιβάλλον.
Οι κάτοικοι του χωριού έχουν δικαίωμα να χαρούν το πολύτιμο αγαθό της ζωής με υγεία, αλλά και παράλληλα να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας που προσφέρει η επιχείρηση.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        ΚΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                     ΠΑΣΣΑΣ ΠΑΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου