Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

24ωρο "λουκέτο" στους Δήμους για σήμερα, αποφάσισε η ΚΕΔΕ

«Λουκέτο» στους δήμους όλης της χώρας πλην των κοινωνικοπρονοιακών δομών (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι), ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ αντιδρώντας στο μέτρο της
διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών.
«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι οι κυβερνητικές εξαγγελίες για κατάργηση της  Δημοτικής Αστυνομίας και τη θέση σε καθεστώς διαθεσιμότητας των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων, αλλά και το ενδεχόμενο κατάργησης και άλλων δημοτικών υπηρεσιών»,αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.

Η σχετική εισήγηση του προέδρου της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνη έγινε δεκτή ομόφωνα με το δεδομένο ότι  το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα μετά τη συνάντηση στις 2.30 με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω αντιδράσεις στην «επίθεση» που δέχεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση από κυβέρνηση και τρόικα.

4 σχόλια:

  1. Και εγω με τη σειρα μου θαθελα να ρωτησω,προσπαθωντας οσο ποιο καλοπιστα μπορω,που βρισκεται η περιβοητη Δ.Αστυνομια οταν την χρειαζεται ο καθε πολιτης στον μονο κατ'ονομα πεζοδρομο,η καθε Τεταρτη στην καταταλαιπωρημενη απο παντος ειδους οχημα, Αγορα,μας η στο καθε πεζοδρομιο που γινεται παρκινγκ του καθε ανεγκεφαλου συμπολιτη μας,και απο τον καθε πονηρο καταστηματαρχη,που βαζει τενεκεδες και καρεκλες καθιστωντας τον δρομο μππροστα απο το καταστημα του ιδιωτικης χρησης παρκινγκ?ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΝΤΕΣ απο την πολη κυριοι,και ειναι επομενο να συμβουν αυτα που συμβαινουν,οσο οδυνηρα,κι αν ειναι...Ζητατε τωρα την συμπαρασταση του πολιτη,δεν νομιζω πως την εχεται..Ολα τα παραπανω ισχυουν ΚΑΙ για τον Δημαρχο που χρησιμποιει την Δ.Αστυνομια κατα το δοκουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν έχει καμμία σχέση με όλα αυτά που αναφέρεις η απόφαση. Απλα τους βόλευε ο αριθμός, 4500 άτομα.
      Πέρα απο αυτά, η σωστή λειτουργία καθε φορέα είναι ευθύνη πρωτίστως της εποπτεύουσας αρχής. Ξεκίνα απο κει και μετά δες που ακριβώς φταίνε και τα παιδιά που απολύονται. Αν φταίνε δηλαδή κάπου, που αμφιβάλω πολύ.

      Διαγραφή
    2. 2:47 μ.μ., σαν απολυμένος φέρεσαι...

      Διαγραφή
  2. Η απόφαση της ΚΕΔΕ ήταν ομόφωνη. Ωστόσο ο μνημονιακός Βοσκόπουλος κράτησε τον Δήμο ανοιχτό ενώ οι υπάλληλοι έκαναν στάση εργασίας και πορεία στις 12 το μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή