Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η ομάδα του Α.Τ. Νίκης πραταθλήτρια στο τουρνουά αστυνομικών

Την 30 Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. 

Για το έτος 2013, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, δεύτερη η ομάδα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, τρίτη η ομάδα του  ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, τέταρτη η ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, πέμπτη η ομάδα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, έκτη η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και έβδομη η ομάδα του Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ.
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.
Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.
Στην ομάδα του Α.Τ. Κρυσταλλοπηγής το αναμνηστικό απένειμε ο Ταμίας της Ένωσης, ΔΙΒΙΟΣ Ιωάννης, στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. το αναμνηστικό απένειμε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής, στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. Κάτω Κλεινών το αναμνηστικό απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος.
Έπειτα βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Στο 6ο Τουρνουά τρία άτομα ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση του Σκόρερ. Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μιλτιάδης της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης της ομάδας του Τ.Τ. Φλώρινας/Επιτελείο και ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστος της ομάδας του Α.Τ. Νίκης, με έντεκα (11) γκολ. Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής το βραβείο του πρώτου σκόρερ, δόθηκε στον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μιλτιάδη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λόγω του ότι είχε συμμετάσχει σε λιγότερους αγώνες από τους άλλους δύο σκόρερς. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης.   
Η απονομή βραβείου στο Τ.Α. Φλώρινας, 4η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης  ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γεώργιο.
Η απονομή βραβείου στο Τ.Σ.Φ. Πρεσπών/Α.Τ. Αγίου Γερμανού, 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, κ. ΔΟΥΜΤΣΗ Κωνσταντίνο.
Η απονομή βραβείου στο Τ.Τ. Φλώρινας/Επιτελείο, 2η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Εκπρόσωπο του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΓΙΑΠΡΑΚΗ Γεώργιο.
Τέλος, η κορυφαία στιγμή του Τουρνουά, η  απονομή του κυπέλου στους Πρωταθλητές, δηλαδή στην ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, έγινε από τον Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, Αστυνόμο Α΄ κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά, για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες.
Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ  D' ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά και την άψογη εξυπηρέτησή τους.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού και ηλεκτρονικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά  την όλη διοργάνωση και ιδιαιτέρως τον κ. ΦΙΛΟ Νικόλαο ο οποίος κάλυψε φωτογραφικά όλο το Τουρνουά.-

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                  ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ




ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 30-6-2013
ΤΕΛΙΚΟΙ

-Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ - Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: 1-2
19΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΝΑΟΥΜ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ) 0-1
52΄ ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ) 0-2
53΄ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 1-2

-Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ - Α.Τ. ΝΙΚΗΣ: 4-4 (ΠΕΝ. 3-5)
2΄ ΡΟΥΣΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 1-0
18΄ ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 1-1
28΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 2-1
47΄ ΜΗΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 2-2
57΄ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 3-2
58΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 3-3
64΄ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 3-4
73΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ) 4-4

ΣΚΟΡΕΡΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΜΑΔΑ
ΓΚΟΛ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΔΙ.ΑΣ.
11
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Α.Τ. ΝΙΚΗΣ
11
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
11



6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΔΙ.ΑΣ.
Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/ Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜ.
Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Α.Τ.  ΝΙΚΗΣ
Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Α.Τ. ΚΡΥΣΤ/ΓΗΣ
Τ.Σ.Φ. Κ. ΚΛΕΙΝΩΝ
ΔΙ.ΑΣ.
6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
2-4
4-4
8-6
2-2
8-4
1-4
Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/ Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜ.
4-2
6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
2-2
2-4
2-3
8-1
2-1
Τ.Α.
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
4-4
2-2
6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
5-4
0-7
6-2
2-2
Α.Τ. 
ΝΙΚΗΣ
6-8
4-2
4-5
6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
3-2
5-0
3-3
Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
2-2
3-2
7-0
2-3
6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
4-2
4-1
Α.Τ. ΚΡΥΣΤ/ΓΗΣ
4-8
1-8
2-6
0-5
2-4
6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ
0-3
Τ.Σ.Φ. Κ. ΚΛΕΙΝΩΝ
4-1
1-2
2-2
3-3
1-4
3-0
6ο
ΤΟΥΡΝΟΥΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου