Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ο "Αριστοτέλης" συγχαίρει τους τελειόφοιτους φοιτητές της Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας


Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», συγχαίρει θερμά τους τελειόφοιτους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας και τους καθηγητές τους, για τις εξαίρετες πτυχιακές εργασίες - εξετάσεις που παρουσίασαν σε 21 σημεία της Φλώρινας με 42 εικαστικές προτάσεις και με 6 πεδία επισκέψεων.
Οι επίμονες και επίπονες προσπάθειες
όλων των φοιτητών - εκθετών, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στη Φλώρινα, αναγνωρίστηκαν και επιβραβεύτηκαν από τους χιλιάδες Φλωρινιώτες που επισκέφτηκαν όλα τα «απίθανα» καλλιτεχνικά μέρη όπου εκθέτανε οι φοιτητές μας. Υπενθύμισαν στους παλιούς και υπέδειξαν στους νεότερους τη ξεχασμένη ομορφιά της πόλης μας και τους πολυποίκιλους τρόπους ανάδειξής της.
Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» με τέσσερα σημεία εκθέσεων που διέθεσε σε επτά φοιτητές - Αίθουσα Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων, Θεατρική Σκηνή, Υποδοχή Θεάτρου και τον νέο υπόγειο εκθεσιακό χώρο UndergroundGal - θα συνεχίσει να συμμετέχει έμπρακτα στις δραστηριότητες της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας και όσων προσπαθούν να πολλαπλασιάσουν τη βαριά πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια. 


Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου