Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου εκ της Διευθύνσεως της ΜΤΝ

Την Παρασκευή 1-11-2013 , ώρα 14.15 μμ , αναρτήθηκε στο προγράμμα Διαύγεια, η Υπουργική απόφαση της κατ´εξαίρεσιν προκήρυξης τριών θέσεων Επικουρικών ιατρών ειδικότητας Νεφρολογίας.
Μία εκ των τριών αφορούσε την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου της Φλώρινας. 

Η διεύθυνση της ΜΤΝ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, κατά πρώτον, τον Υπουργό Υγείας, Κο Άδωνη -Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, διότι με την προτεραιότητα αυτής της προκήρυξης φανερώνει την ευαισθησία του, τόσο για αυτή την ευπαθή ομάδα ασθενών, μια και η προκήρυξη αφορούσε μόνον Νεφρολογους , όσο και το γνήσιο ενδιαφέρον του για αυτή την ακριτική και ταλαιπωρημένη περιοχή.
Κατά δεύτερον, τον τοπικό Βουλευτή της ΝΔ, τον Κο Κωνσταντινίδη Ευστάθιο για τις προσπάθειες του και την Διοικήτρια του ΓΝΦ, κα Κετσετζή Παρασκευή, η οποία αντελήφθη έγκαιρα την ανάγκη στελεχωσης της ΜΤΝ, με δεύτερο ιατρό και εζήτησε επιμόνως (και μάλιστα δις) και εγκαίρως την προκήρυξη της θέσης Επικουρικού Νεφρολόγου για την ΜΤΝ.
Τέλος , ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σωματείο Νεφροπαθών Φλώρινας , που παρόλη το προφανές των δυσχερειών τις οποίες προκαλεί η ασθένεια των, επέδειξαν συγκινητική επιμονή στην διεκδίκηση δεύτερου ιατρού.
Η δυναμική κινητοποίηση των ασθενών, σε συνδυασμό με τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του ΓΝΦ, όσο και των τοπικών αρχόντων, είχαν ως αποτέλεσμα την αίσια έκβαση της προσπάθειας ενίσχυσης της ΜΤΝ του ΓΝΦ με δεύτερο ιατρό Νεφρολόγο , ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται τον ερχόμενο μήνα να αποτελεί μέλος του ιατρικού δυναμικού της ΜΤΝ.
Η διεύθυνση της ΜΤΝ ελπίζει στην περαιτέρω αρμονική και στενή συνεργασία όλων των αρμοδίων φορέων προκειμένου να επιτευχθεί το ίδιο άμεσα και αποτελεσματικά και η επίλυση τυχόν μελλοντικών προβλημάτων τα οποία θα προξενούσαν δυσχέρεια στην εύρυθμη λειτουργία της ΜΤΝ. 


ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΤΝ 

6 σχόλια:

  1. Για τα αυτονόητα βγάζουν δελτία τύπου, δεν μπορώ να περπατήσω από την γλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι οι λαλίστατοι μηδενιστές των προηγουμένων ημερών, να πουν έστω μια καλή κουβέντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που πίεσαν την κατάσταση οι "μηδενιστές" και έγινε επίσπευση των διαδικασιών και δεν είδαμε παθολόγους και καρδιολόγους να εφημερεύουν στη μονάδα νεφρού.
      Χρειάζεται επομένως και το πρόγκηγμα!
      Ναίσκε, ανώνυμε των 11:51;;;;;

      Διαγραφή
  3. Γεια σου ρε μηδενιστή ήρωα! Ευτυχώς που μεε δυο κουβέντες σου πίεσες την κατάσταση και τρόμαξες όλο το σύστημα. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μην ήταν το ιδιαίτερο της κατάστασης και θα φωνάζατε ακόμα. Η περίπτωση είναι εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αν τα προβλήματα λύνονταν με 2 υπαλλήλους κιέναν βουλευτή δε θα χρειαζόταν να δουλεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Δ/ντρια μήπως υπερβάλλετε;
    Ένα πρόβλημα στην κλινική σας,που τείνει να γίνει πρόβλημα του νοσοκομείου μας και γενικά όλου του δημόσιου συστήματος υγείας,θα επιλύεται μερικώς και εσείς θα πανηγυρίζετε;
    Είναι δυνατό αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα προβλήματα να εγκωμιάζονται για τις τάχα μου καλές προσπάθειες επίλυσής τους.
    Εξάλλου αυτός δεν είναι ο ρόλος τους.Δεν το καταλαβαίνω τι παραπάνω έκαναν η Πρόεδρος Νοσοκομείου και οι λοιποί θεσμικοί που επικαλείσαι,από αυτό που προβλέπει η ιδιότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή