Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αγαπητοί μου συγχωριανοί

Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την Προεδρία της κοινότητάς μας  αυτή τη φορά γιατί πραγματικά βλέπουμε να γίνονται πράγματα  τα οποία δε συνάδουν  στην ομαλή λειτουργία της, βλέπω πως ο Πρόεδρος του χωριού μας, ο οποίος θέτει ξανά υποψηφιότητα,  λειτουργεί σε σοβαρά θέματα που αφορούν όλους μας τελείως αντιδημοκρατικά, όπως η λειτουργία του νταμαριού λίγο πιο πάνω από τα σπίτια μας, σε αυτό το
τόσο σοβαρό θέμα πραγματικά δε θέλησε να πάρει τη γνώμη των συγχωριανών του, δε θέλησε να οργανώσει μια συγκέντρωση όλων μας ώστε από κοινού να δούμε αν υποστηρίζουμε μια τέτοια θέση ή όχι και μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να αποφασίζαμε τι πραγματικά  θέλουμε, έτσι μας έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων με το να υπογράφει τελικά τη δημιουργία του νταμαριού στο χωριό μας σύμφωνα με την  333/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
Εμείς ως Επιτροπή Αγώνα ασχοληθήκαμε αρκετά με το θέμα αυτό κι έτσι θα πρέπει να ξέρετε πως σε πρώτη φάση είχαμε πετύχει την αναβολή λειτουργίας του νταμαριού στο χωριό μας τόσο σε  Περιφερειακό επίπεδο όσο και σε Δημοτικό.
Παρ’ όλα αυτά όμως το θέμα επανήλθε και όλοι οι τοπικοί παράγοντες υποστήριξαν πως το νταμάρι πρέπει να γίνει, για να μην χαθεί το έργο.
Εμείς φυσικά δε θέλαμε να μη γίνει ο δρόμος Φλώρινα – Νίκη, απλά υποστηρίζαμε πως το νταμάρι αυτό αφού δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε   (μιας και είχε υπογραφεί και από το τοπικό συμβούλιό μας από το 2007 κατά πλειοψηφία σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γιαννακούλη στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας όπου πάρθηκε και η τελική απόφαση) πρέπει να  γίνει πιο πάνω και στο σημείο όπου υπάρχει ήδη νταμάρι το οποίο έγινε για τις ανάγκες του ταμιευτήρα του Παρορίου, αλλά αυτοί οι κύριοι της εν λόγω εταιρίας φυσικά δεν το δέχτηκαν γιατί απλά θα έχαναν ένα σημαντικό ποσό λόγω του ότι το νταμάρι αυτό θα ήταν λίγο πιο μακριά.
Εγώ προσωπικά αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Παντελή Αργυριάδη γιατί ο Παντελής από την αρχή υποστήριξε και στήριξε τις θέσεις μας και μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα florine@ κάναμε συνεχώς ανακοινώσεις σχετικές με το θέμα.
Είναι πάντως λυπηρό να υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί στο χωριό μας και μάλιστα αυτοί να έχουν υποψήφιους άλλους συγχωριανούς μας, λυπούμαστε που αυτοί οι κύριοι δεν κοιτούν το καλό του χωριού μας και θέτουν υποψηφιότητα με αυτούς που πραγματικά συνυπέγραψαν να γίνει αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα.
Φυσικά οι κύριοι αυτοί θα πάρουν την απάντηση όλων μας στις 18 του Μάη και θα καταλάβουν πως σε αυτό το χωριό κατοικούν άνθρωποι νοήμονες που πάνω απ’ όλα θέλουν το καλό του χωριού τους, θα καταλάβουν πως σε αυτό το χωριό δεν κατοικούν άνθρωποι με κοντή μνήμη όπου μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχουν ξεχάσει όσα έχουν γίνει και γίνονται λίγα μέτρα πιο πάνω από τα σπίτια τους.
Όλοι μας πρέπει να τους δείξουμε πως το νταμάρι αυτό πρέπει να γίνει η ‘πολιτική τους ταφόπλακα’, η ψήφος σας θα πρέπει να είναι καταδικαστική για όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, μη διστάζετε και μη φοβάστε  γιατί εάν κάνετε λάθος δε θα έχουμε χρόνο να το ξανασκεφτούμε την επόμενη μέρα, η μοναδική μας ευκαιρία, για να τους καταδικάσουμε είναι η 18η Μαϊου του 2014!!
Γι’ αυτό λοιπόν ζητώ την ψήφο σας, για να αρχίσει η κοινότητά μας να λειτουργεί δημοκρατικά και για να έχουν λόγο όλοι οι κάτοικοι του χωριού μας σε όλα τα σοβαρά θέματα που την απασχολούν!!
Ούτε μία ψήφο σε αυτούς που με την υπογραφή τους έγινε το νταμάρι στο χωριό μας!!

Νάσος Στ. Παπαδάκης, υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας ΄Ανω Κλεινών με το συνδυασμό ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παντελή Αργυριάδη!!


1 σχόλιο:

  1. Αθανάσιος Παπαδάκης...

    σεμνη υποψηφιότητα! ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑΣΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή