Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σάρισες: προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Στους αγώνες πήραν μέρος 84 αθλητές και 24 αθλήτριες από τις περιοχές Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία,
Θεσσαλία και Ήπειρο διεκδικώντας τις 4 θέσεις για τους εφήβους και τις 2 θέσεις για τις νεάνιδες που οδηγούν στους τελικούς στην Αθήνα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 3 αθλητές (Λυγούρας Α., Αραβιάδης Ο., Λυγούρας Σ.) και 5 αθλήτριες (Ευθυμίου Α., Σαντουρτζόγλου Ει., Μπεκιάρη Α., Ρούφα Ευ., Φωτιάδου Χ.).
Από όλα παιδιά την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Αραβιάδης Ο., που αν και μικρότερος σε ηλικία σημείωσε στη φάση των ομίλων τρεις νίκες και προκρίθηκε στους αγώνες νοκ-άουτ. Εκεί όμως δεν μπόρεσε να προχωρήσει, καθώς στο πρώτο νοκ-άουτ αγώνα ηττήθηκε από αθλητή της Θεσσαλονίκης με 3-2 σετ. Η Μπεκιάρη επίσης έπαιξε πολύ δυνατά νικώντας αντιπάλους που είναι υψηλότερα από αυτή στη βαθμολογία. Στον κρίσιμο αγώνα για την πρόκριση όμως δεν τα κατάφερε και έχασε 3-1. Έτσι, δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Οι υπόλοιποι Φλωρινιώτες αθλητές αν και σημείωσαν νίκες αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων.
Τον άλλο μήνα θα έχουν σειρά οι παίδες και οι κορασίδες για αγωνιστούν στα προκριματικά. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα είναι παρόντες με πολυπληθή ομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου