Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αθήνα και Παρίσι οι επόμενοι σταθμοί του Ο.ΞΙ.Φ.

Έντονη αγωνιστική δράση για τις ομάδες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αναλυτικότερα 20 μελής αποστολή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων – Νεανίδων 2015, στο οποίο προβλέπεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα. Την αποστολή θα συνοδέψουν οι Προπονητές
Τσώκας Πέτρος και Καλυβιάνος Λεωνίδας. Θυμίζουμε ότι στην περσινή διοργάνωση κατακτήσαμε 1 χρυσό,  2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.
Στο κέντρο της Ευρώπης, Παρίσι, θα βρεθεί η ομάδα Ξίφους Ασκήσεως του Στάθη Γεροσίδερη για συμμετοχή στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ξιφασκίας στον κόσμο με την συμμετοχή μερικών χιλιάδων ξιφομάχων. Να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμμετέχει και το νέο entry του Ο.ΞΙ.Φ. ο 16χρόνος Μάξιμος Βασταρδής, ομογενής, κάτοικος Κοπεγχάγης.
Αλλαγή στο τιμόνι του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Ο κος Ευάγγελος Τσέκαρης διαδέχεται τον κο Χρήστο Παυλίδη στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ο.ΞΙ.Φ.
Τέλος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κος Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, δέχθηκε εχθές στελέχη του Ομίλου στο Γραφείο του σηματοδοτώντας την ίδρυση παραρτήματος αλλά και διοργάνωσης αθλητικών γεγονότων στην πόλη του Αμυνταίου.            

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου