Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Handball Challenge Cup: Ολοταχώς για το δεύτερο Sold Out o Αμύντας Αμυνταίου

Η έντονη κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των φιλάθλων του Αμύντα, προμηνύει ότι το ΔΑΚ Αμυνταίου θα είναι κατάμεστο στο παιχνίδι με την Ουκρανική Γκαλιτσάνκα το Σάββατο (7/2 στις 18:00), για τη φάση των ‘’16’’ του Τσάλεντς Κάπ.
Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα του
Νίκου Γιώσκου, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες την Ισραηλινή Χολόν (28-21 και 25-21), παίζοντας και τις δύο αναμετρήσεις στο Αμύνταιο, κάτι που δεν θα συμβεί με τον Ουκρανικό σύλλογο, καθώς η επαναληπτική αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 14/2 στην πόλη Λβιβ.
Ο Αμύντας θα αγωνιστεί χωρίς τις τραυματίες, Σμαρδέλη Παρασκευά και Γκάτσιου, ωστόσο κανονικά θα δώσει το παρόν η νεαποκτηθείσα Σκοπιανή, Αλεξάνδρα Ζντραβέσκα.
Η Ουκρανική ομάδα, αποτελείται αμιγώς από γηγενείς παίκτριες, που παρά τον νεαρό της ηλικίας τους (εύρος ηλικίας των αθλητριών 16-23 χρόνια) δεν στερούνται ευρωπαϊκών εμπειριών και στην πλειοψηφία τους στελεχώνουν τα εθνικά συγκροτήματα της χώρας.
Η υψηλόσωμη (1,92) Ιρίνα Στελμάκη, η πρώτη σκόρερ της ομάδας στο Τσάλεντς Καπ Λέσγια Σμόλιν και η 19χρονη Ναταλίγια Σαβχάν, αποτελούν τις  παίκτριες κλειδιά, της προσεχούς αντιπάλου του Αμύντα.
Στη φάση των ‘’32’’, η Γκαλιτσάνκα, απέκλεισε με δύο νίκες και συνολικό σκόρ 51-41, την Ολλανδική Βίρτο Κουίντους, (18-24 στην Ολλανδία και 27-23 στην Ουκρανία). Την περσινή σεζόν οι Ουκρανίδες έφτασαν μεχρι τους ‘’4’’ του Τσάλετς Καπ, όπου αποκλείστηκαν (δυο ήττες και συνολικό σκορ 47-58) από την Σουηδική Χούρ 65.
Οι παίκτριες απευθύνουν εκ νέου κάλεσμα στον κόσμο, να βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αμυνταίου, ώστε να τις βοηθήσουν να φτάσουν στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου