Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σάρισες: Πολλά μετάλλια για τους μικρούς - Χρυσό ο Φωτιάδης στους άντρες

Την ώρα που η γυναικεία ομάδα αγωνιζόταν στην Αθήνα, αθλητές και αθλήτριες από τις ακαδημίες των ΣΑΡΙΣΩΝ έδωσαν «ρεσιτάλ» στην Κοζάνη αγωνιζόμενοι στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Δήμου Κοζάνης κατακτώντας πολλά μετάλλια, δείχνοντας έτσι το «βάθος» της ομάδας. Συνοπτικά:

Στην κατηγορία μαθητριών Δημοτικού η Φωτιάδου Χρυσή κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. 1ος και ο Αντωνίου Κων/νος στους μαθητές γυμνασίου. Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν ο Ελσάμι Ιωσήφ στους μαθητές δημοτικού και η Ρούφα Ευτυχία στις γυναίκες. Συμμετοχή είχαν ακόμα ο Ελσάμι Ζαχαρίας και ο Σφέτκος Νικόλαος.
Στην κατηγορία των αντρών ο «αίλουρος» της Φλώρινας Φωτιάδης Κων/νος με συνεχείς νίκες έφτασε στον τελικό όπου επικράτησε του αντιπάλου του με 3-2 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Σκλιας Αλέξανδρος, ο οποίος αφού προκρίθηκε από τους ομίλους αποκλείστηκε στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν σε ένα πρωτάθλημα που από χρόνο σε χρόνο κερδίζει την αναγνώριση και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου