Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Χορωδία της 3ης η-λικίου

Μια συντροφιά παππούδων στο ΚΑΠΗ Φλώρινας που δεν λένε να μεγαλώσουν, είχαν τη διάθεση και το μεράκι για το καλό τραγούδι. Θέλησαν να τραγουδήσουν τα νιάτα τους και τις αμέτρητες ωραίες και όμορφες στιγμές της πλούσιας ζωής τους.
Έτσι κάπως μέσα από αυτήν την ανάγκη και τη διάθεση για προσφορά δημιουργήθηκε μια 10μελής κομπανία που την ονόμασαν «3η Η-ΛΙΚΙΟΥ» με μαέστρο τον κιθαρίστα Φίλιππο Γκίτση και συνοδό τον επίσης κιθαρίστα Δημήτριο Χρυσικό.

Η χορωδία αυτή έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει και να παρουσιάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο από παλιές καντάδες, ελαφριά και λαϊκά τραγούδια.
Είναι η Τρίτη φορά που παρουσιάζεται στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας.
Τέλος, η συγκεκριμένη χορωδία έχει παρουσιάσει το πρόγραμμά της σε δύο εμφανίσεις σε κοινές εκδηλώσεις με την παιδική χορωδία «Δ. Λιώτσης» του ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.
Τη χορωδία αποτελούν:
Μαέστρος: Γίτσης Φίλιππος, Χρυσικός Δημήτριος, Κωνσταντάκος Σωτήριος, Αβραμίδης Στυλιανός, Σουμπάσης Αντώνιος, Βαραδίνης Δημήτριος, Κετσετζής Θωμάς, Κατσάκης Βασίλειος, Ταμουτσέλης Ευάγγελος.
Την εκδήλωση θα προλογίσει η πρόεδρος του συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» κα Παναγιωτίδου Ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου