Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Επιλογή της αναρριχήτριας του ΣΕΟΦ Φανής Κουσιπέτκου σε διεθνή συνάντηση αναρρίχησης

O Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ) συγχαίρει το μέλος του και αθλήτρια της σπόρ αναρρίχησης Φανή Κουσιπέτκου η οποία επιλέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης
(ΕΟΟΑ) για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμια συνάντηση γυναικών αναρριχητριών.
Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Κουσιπέτκου Φανή είναι η μόνη γυναίκα εκπαιδεύτρια αναρρίχησης της ελληνικής ομοσπονδίας ορειβασίας-αναρρίχησης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Έχει εικοσάχρονη αναρριχητική εμπειρία σε βουνά της χώρας και του εξωτερικού και σε ελληνική αποστολή υψομέτρου για ανεξερεύνητα βουνά στα Πακιστανικά Ιμαλάια και σε πολύ υψηλές βαθμολογίες δυσκολίας για το άθλημα της σπορ αναρρίχησης.
Η επιλογή έγινε ανάμεσα σε πολλές αναρριχήτριες χωρών από όλο τον κόσμο και τελικά είκοσι μόνο επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν η καθεμιά τη χώρα της. Οι αναρριχήτριες θα προκληθούν να σκαρφαλώσουν μαζί σε ψηλές και δύσκολες ορθοπλαγιές της βόρειας Ουαλίας με τοποθέτηση φυσικών και φορητών ασφαλειών τον Ιούνιο του 2016. 
Της ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία και καλές αναρριχητικές διαδρομές στην αποστολή που έχει με τις καλύτερες του κόσμου!
Το Δ.Σ του ΣΕΟΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου