Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας (Σ.Ο.Χ  Φλώρινας) ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην ορεινή ποδηλασία με την συμμετοχή του σε τρείς διοργανώσεις. Συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου 2016 οι μεγάλες ομάδες του Σ.Ο.Χ. συμμετείχαν στον αγώνα αντοχής  «Δρόμοι του Κερασιού» (XCP) που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα. Στις 3 Ιουλίου στον Λαϊλιά Σερρών στον αγώνα «LAILIAS TROPHY MTB» (XCO), επίσης συμμετείχαν στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας
2016 στο αγωνίσμα του Cross Country (XCO) που πραγματοποιήθηκε στην Ναυπακτό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Στην ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχαν οι αθλητές Μούσιος Νικόλαος, Νικολάου Θάνος και Τραϊτσης Γεώργιος. Οι αθλητές πέτυχαν αξιόλογα αποτελέσματα σε τρεις πολύ δύσκολούς αγώνες. Ο Νίκος Μούσιος τερμάτισε 4ος στην κατηγορία 30+ στον αγώνα της Έδεσσας και ο Θάνος Νικολάου ήταν 9ος στην κατηγορία 18+ στον ίδιο αγώνα και 2ος στον αγώνα του Λαϊλιά. Στον αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος όπου συμμετείχαν όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής του Ρίο, ο Μούσιος περιορίστηκε στην 45η θέση ενώ ο Νικολάου παρά την εξαιρετική του εμφάνιση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγο ατυχήματος λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.
Οι αθλητές συνεχίζουν την προετοιμασία τους με στόχο τον Αγώνα Αώος ULTRA MARATHON MTB που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στην Βωβούσα  και  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon Mountain Bike που θα πραγματοποιηθεί στην Σαλαμίνα στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Όλα τα μικρότερα τμήματα ποδηλασίας του Συλλόγου πραγματοποιούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων υπό την επίβλεψη των  προπονητών του Συλλόγου. Στα τμήματα αυτά συμμετέχουν και αθλητές του συλλόγου των τμημάτων Χιονοδρομίας για καλύτερη προετοιμασία. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6944 770978 ή μέσω e-mail soch_flo@cyta.gr.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου