Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η Ραφαέλα Μαυρουδή του ΑΟΦ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι, Ανδρών -Γυναικών στην Φινλανδία

Χρειάστηκε να περιμένουμε 22 χρόνια... για να συμμετάσχει αθλητής απο την Φλώρινα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών στο αγώνισμα Cross Country Ski. Τελευταία φορά που συμμετείχε Φλωρινιώτης αθλητής, ήταν ο προπονητής της Ραφαέλας Τίτας Χρήστος, το 1995 στο Thunter Bay CANADA. Να επισημάνουμε για άλλη
μια φορά ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και είναι το δεύτερο σημαντικότερο χιονοδρομικό γεγονός μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.
Μετά τον προπονητή της, ήρθε λοιπόν και η σειρά της Ραφαέλας Μαυρουδή, η οποία κατάφερε με πολύ κόπο την συμμετοχή της και τίποτα δεν της χαρίστηκε, αφού τον τελευταίο μήνα στο όνομα της ‘πρόκρισης’ όργωσε κυριολεκτικά τους χιονοδρομικούς στίβους της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με αρωγούς τον ΑΟΦ, τον προπονητή της, αλλά  και τον πατέρα της, που συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που το παιδί αυτό μεγάλωσε μαζί μας και έμαθε τα πρώτα βήματα του σκι στους κόλπους του ΑΟΦ, ελπίζουμε δε η προσπάθειά, αλλά και η επίτευξη του στόχου  της, να εμπνεύσουν και να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μικρούς αθλητές μας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περιμένουμε ξανά τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για συμμετοχή Φλωρινιώτη αθλητή σε World Ski Championships (WSC) Cross Country.
Το αθλητικό αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο LAHTI FINLAND το διάστημα απο 21/2 έως 5/3/2017 και η Εθνική αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή 19/2/17.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς MIKEL Φλώρινας και AUTO SOUMBASIS, που στήριξαν την προσπάθειά μας.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου