Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 14 Απριλίου 2017, με μοναδικό κατεπείγον θέμα την έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας της εκλεκτής Συμπολίτισσάς μας Χρύσας Μήτκα, μητέρας του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Αριστείδη Μήτκα, και του Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Περικλή Μήτκα. 

Η εκλιπούσα υπήρξε μια εξαίρετη Φλωρινιώτισσα με εξέχων ήθος, σεμνότητα και ευγένεια, αφοσιωμένη μητέρα και οικογενειάρχης, άνθρωπος της προσφοράς και της καλοσύνης, αγαπητή στους συμπατριώτες της και στυλοβάτης της οικογενειακής παράδοσης. Η αδόκητη εκδημία της προκάλεσε συναισθήματα συγκίνησης στην τοπική κοινωνίας της Φλώρινας. 
Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Νικόλαος Μουρατίδης, με αισθήματα λύπης  

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία της αείμνηστης Χρύσας Μήτκα, δημόσια και στην οικογένειά της, ευχόμενοι η μνήμη της εξαίρετης εκλιπούσης να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων της και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά της.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη της εκλιπούσης συμπατριώτισσάς μας και να παραστούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην Εξόδιο Ακολουθία.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στους υιούς της εκλιπούσης, κ. Αριστείδη Μήτκα και κ. Περικλή Μήτκα και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Πέτρος Σερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου