Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Σάββατο, 15 Απριλίου 2017, ύστερα από πρόσκληση και εισήγηση του Προέδρου αυτού, με μοναδικό κατεπείγον θέμα την έκδοση ψηφίσματος λόγω της αδόκητης απώλειας της εκλεκτού συμπολίτη μας Δημητρίου Θεοδοσίου, Πολιτικού Μηχανικού, Υπαλλήλου του Δήμου Φλώρινας.
Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος
οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, ένας δραστήριος  Φλωρινιώτης με εξέχων ήθος, ο οποίος διακρίθηκε για την ευγένειά του, την επαγγελματική ευσυνειδησία του και την προσφορά των υπηρεσιών του στον Δήμο της Φλώρινας.
Για τους παραπάνω λόγους, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Νικόλαος Μουρατίδης, με αισθήματα λύπης  

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α. Να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την αδόκητη εκδημία του αείμνηστου Δημητρίου Θεοδοσίου, δημόσια και στην οικογένειά του, ευχόμενοι η μνήμη του εκλιπόντος να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων του και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά του.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής στεφάνι στη μνήμη εκλιπόντος και να παραστούν εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στην Εξόδιο Ακολουθία.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί στη σύζυγο του εκλιπόντος, κ. Φλώρα Μπραγιάντση, και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας
Πέτρος Σερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου