Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Press - Photo Exhibition Review



 Review” Έκθεσης Φωτογραφίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο 29/12/2010 – 09/10/2011 στο Καφέ Μόρτσα στον Πεζόδρομο Φλώρινας στο πλαίσιο του φωτογραφικού χειμώνα 2010 - 2011 της φωτογραφικής Ομάδας “Ροές” της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.  






Urbanian
Ο Άνθρωπος στον “φυσικό” του χώρο ... την πόλη.

Ο άνθρωπος ως οντολογία του αστικού τοπίου αλληλεπιδρά και συνδιαμορφώνει με αυτό  μοναδικά δρώμενα. Δρώμενα που σχετίζονται με ενέργειες, συναισθήματα, σκέψεις, ακόμα και ιδέες και ιδανικά του ίδιου αλλά και αυτών που ... τον περιτριγυρίζουν και παρακολουθούν.

Στερεότυπα, κλασικές φωτογραφικές προσεγγίσεις και εμμονές μέσα απο μία παράσταση εικόνων.

Σκηνή οι δρόμοι του Παρισιού και της Βαρκελώνης, πρωταγωνιστής ο άνθρωπος και σενάριο... η καθημερινότητά του, όπως αποτυπώθηκε απο τον φακό του Παντελή Μπέλλη.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης αποτελούν μέρος προσωπικής φωτογραφικής συλλογής   μεγάλων αστικών κέντρων, όπως το Βερολίνο, το Ελσίνκι, το Παρίσι και η Βαρκελώνη.

Ο Παντελής Μπέλλης είναι μέλος της Φωτογραφικής Ομάδας “Ροές” της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας απο το 2008, είναι παραγωγός Πολυμέσων, ενώ ειδικεύεται στην Παιδαγωγική και τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας. Αυτή την στιγμή εργάζεται ως Νηπιαγωγός στην Αθήνα, όπου εμπλουτίζει την φωτογραφική του συλλογή με σκηνές δρόμων της πρωτεύουσας.          
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου