Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Oχι άλλον Καρκίνο



Γράφει 
ο Βουνίσιος Ακτιβιστής
Πληττόμενος Φλωρίνης





ΜΙΝΏΤΑΥΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ Φτάνει πιά, κλείστε τα όλα, βάλτε λουκέτο στην βρωμιάρα την Δέκο και στα ορυχεία σας. Αυτό δέν θέλατε ; Κάντε το δειλοί , κοινοί απατεώνες.
Μόλις γύρισα με το κεφάλι καζάνι ψυχοσωματικά παρτάλι απο το μαγγανοπήγαδο της καθημερινότητας μου. Στήν είσοδο του σπιτιού μου με περίμενε το τελειωτικό χτύπημα πρίν  τα πάρω οριστικά στο κρανίο . Ο λογιαριασμός ρεύματος αυξημένος κατά 70% απο τον προηγούμενο "εκκαθαριστικό" με ή χωρίς εισαγωγικά. Εκκαθάριση για ότι μας απέμεινε στις τσέπες μας.Ρωτάτε ρε μ.....ς εάν έχουμε την πολυτέλεια κάθε 3 και λίγο να πληρώνουμε τις παράλογες αυξήσεις σας;  Κοιτάω και εκείνες τις βρωμιάρες καμινάδες ένθεν και κείθε των συνόρων και αγανακτώ 100 φορές σε σημείο που ούτε 10 ηλεκτροσόκ δέν με συνεφέρουν. Οι κραυγές αγανάκτησης ακούγονται στην γειτονιά .Μάταια κανείς κουφός δέν ακούει.
Μερικά χιλιόμετρα μακριά απο την είσοδο του σπιτιού μου δεσπόχει εκείνο το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της βρωμιάρας δεκο που παράγει ρεύμα  και τί ειρωνία , στα χέρια μου έχω το κεφαλικό χαράτσι γιαυτό που παράγει. Λές και αγοράζω ρεύμα απο την άλλη άκρη του κόσμου. Δέν φτάνει που αναπνέυω τον αιωρούμενο καρκίνο που αμολάτε στον αέρα που αναπνέυω .Δέν μου φτάνει που τρώω με το κουτάλι τις 10 αυξήσεις τον χρόνο με τα χαράτσια σας. Δέν φτάνει που κλεβουν στην κυριολεξία τον ορυκτό πλούτο της γής μου.Δέν φτάνει που έχουν μετατρέψει το τόπο σε σεληνιακό τοπίο. Δέν φτάνει που απο εδώ παράγουν ρεύμα για όλη την χώρα. Δέν φτάνει που εγώ εδώ που σκάβουν για να ζεσταθώ πληρώνω πολλαπλάσια το πετρέλαιο απο εκείνους του "μάγκες" που μόνο καταναλώνουν το εδώ παραγόμενο ρέυμα . Είμαι αναγκασμένος να πληρώνω τον κεφαλικό φόρο της δεκο επειδή άναψα τον θερμοσίφωνα για να πλυθώ, επειδή  ανάβω τον φούρνο για να φάω ξαναζεσταμένο φαγάκι, επειδή ξεβγάζω  την βρωμίλα απο τα ρούχα στο πλυντήριο , επειδή σάν ηλήθιος  σβήνω σχεδόν όλα τα φώτα το βράδυ για να κάνω οικονομία!!! επειδή δέν δέν δέν δέν ...δέν πάει άλλο η κοροιδία. ¨Αν αναλογισθώ ότι τερτίπια σκαρφίζονται για να με μπερδεύουν για να με κλέβουν με ερτ , δημοτικά, μεταφοράς, ΑΠΕ , μείγμα καυσίμου., πετελαική. αεριακή, υδοηλεκτρική, διασυνδέσεις , ΤΑΠ, Τιμή ζώνης, δίκτυο μεταφοράς, επικουρικές, επιοβαρύνσεις Κοινής λέει ωφελείας ειδικό ΑΠΕ , ποσό στρογγυλοποίησης μείον έναντυ και άλλες χάντρες βλ κοροιδίες ή εύσχημες ανομαλίες που με επιβαρύνουν στο χαρτάκι Δέν πάει άλλο..είμαι αγανακτησμένος , αναφωνώ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗς ΔΕΗ .Τι σκτ μου προσφέρει αυτη η δημόσια δέκο όταν είναι λίγα χλμ κοντά μου και πληρώνω χαράτσι .Δέν με νοιάζει πλέον εάν 500 κοπρόσκυλα πεινάσουν όταν πεινάμε μολυνόμαστε 60000 που πληρώνουμε τα χαράτσια σου δεκο.Δέν με νοιάζει αν ανάμεσα στα 500 αυτά μία μερίδα ζεί σε χλίδα βίλες,κυκλοφοράει με bmwδάρες, τσακώνει απο 4 χιλιάρικα και άνω Δέν με νοιάζει όπως δέν νοιάζονται αυτοί οι μεγαλόΘωνες που χρυσοπληρώνονται για να τα πουλήσουν μισοτιμής σχεδόν τσάμπα. Γιατί αυτοί δέν νοιάζονται πλεον Είναι διορισμένοι εκτελεστές για αυτό που κάνουν Δέν με ενδιαφέρει πλέον όταν κανείς δέν νοιάζεται δέν ενδιαφέρεται για μένα και χιλιάδες εκατομύρια άλλους στο πώς τα βγάζουμε πέρα για να πληρώσουμε κεφαλικό φόρο . Δέν με νοιάζει γιατί πληρώνω τα ίδια ίσως και περισσότερα ( μεταφορά ) ,με εκείνον που ζεί πολύ μακρύτερα απο αυτή την περιβαλλοντική χαβούζα.Δέν με νοιάζει γιατί κανείς δέν νοιάζεται για μένα. Γιατί νιώθω ξένος στην ίδια μου την χώρα. Στόν ίδιο μου τον τόπο απο τον οποίο χρονια τώρα εκπορνέυετε ορυκτα  για να παράγετε πανάκριβη ενέργεια . Αυτή την γή που σας χαρίζει και δέν χαρίσατε αλλα απεναντίας καταστρέψατε. Δέν με νοιάζει γιατί τα ίδια σάν μα.....ς πληρώνω με εκείνον που ζεί στην Εκάλη , στην Ραφήνα , στο Κολωνάκι.
Να ξεκουμπιστούν να φύγουν, να πάρουν πόδι απο τον τόπό μου  όλα τα ορυχεία , όλα τα εργοστάσια , όλα τα "μεγάλα έργα" σας που τα χρυσοπληρώνω εγω σήμερα με 100 % αυξηση απο πέρσι Εσείς τι προσφέρατε στον τόπο στην γή ετούτη για να παράγετε ενέργεια  .Μόνο καταστροφή και χαράτσια.  Να ξεκουμπιστούνε όλοι σας γιατί οι μόνοι που έχουν κέρδος είναι 2 ή 3 Μινώταυροι παρέα με την γκόλντεν δέκο σας για να πεθάνουν οικονομικά και βιολογικά χιλιάδες κορόιδα άλλοι.
Να ξεκουμπιστούν όλοι οι στρατηγικοί κλέφτες  που τους ονομάζετε επενδυτές κακιά μας η ώρα που θέλουν κοψοχρονιά να αγοράσουν γή και ύδωρ εκβιάζοντας επι πινακίου φακής και φασολάδος. Ελεηνοί κοπρίτες εξαφανιστήτε απο τα χώματα ετούτα. Δέν θέλουμε άλλη παρομοιού είδους ανάπτυξη πάνω στα αίματα αθώων ανθρώπων .
Να ξεκουμπιστεί η δέκο σας αρκετή μπόχα και μόλυνση μας προσφέρατε μα κυρίως καρκίνο την ίδια στιγμή που πληρώνουμε εμείς οι γηγενείς χαράτσια.Και την πληρώνουμε την πανάκριβη σας ενέργειά βιολογικά χρηματικά κάθε τρις και λίγο.
Μου είναι αδιανόητο οι μολυντές αυτοί οι κλέφτες και τα τσιράκια τους αυτου του πλούτου της γής μου να είναι στο απυρόβλητο στα ώπα ώπα και να με κυνηγάνε εμένα επειδή κάπνισα απο την σκασμάρα μου μέσα στο καφενείο, επειδή άνοιξα το θερμοσίφωνο να κάνω μπάνιο. κι άμα "τιμωρηθούν"¨με πρόστιμα τα μετακυλίουν οι Μινώταυροι πάλι σε μένα σε αυτό το τρικολόρε σας χαρτάκι που στέλντε κάθε δύο μήνες. Πληρώνω χρυσάφι το ρέυμα ναί αυτό που παράγεται εδω στον τόπο μου . Κλείστε τα και ξεκουμπιστήκε μακριά μας. Τουλάχιστον θα ξέρω γιατί το ακριβοπληρώνω. Εάν είναι να χρυσοπληρώνω το νταβατζιλίκι σας προτιμω να πληρώνω ρεύμα παραγόμενο και απο την...ΑΝδρομέδα . Αρκετά τραυματίσατε την γή ετούτη για να φωτίζετε τις πολυτελείς επάυλεις σας μακριά  απο αυτή την χαβούζα αυτη την μόλυνση και την δυσοσμία Μακριά απο τον καρκίνο που αναπνέυουν βρέφη γέροντες μικρά παιδιά όλοι  μας εδώ πάνω . Τα πήρα πάλι...
Κλείστε τα όλα ρε μ.....ς γιατί παρα'εγινε το κακό στην υγεία μας ( ψυχική σωματική οικονομική ) Αφήστε τα "κόλπα" και τις κολοτούμπες της ανάπτυξης .Καταστρέψατε τον τόπο το μέλλον των παιδιών μας. το περιβάλλον, το τοπίο, την γή, τους ανθρώπους, τα ποτάμια, τις λίμνες, τα χωριά μας σάν το Κλειδί που ξεριζώσατε για το κλειστό ανύπαρκτο σήμερα ορυχείο. Καταστρέψατε το σημαντικότερο ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ μας. Κι όλα αυτά για το πώς το κάθε γκόλντεν μποι θα κάνει το παιχνίδι , το κομμάτι του. Αφήστε τα αντίδωρα με ¨ανταποδωτικά τέλη" που καταλήξαν αντι για δενδροφυτεύσεις στις τσέπες των ολίγων σε φιέστες, πανυγηρια , ανούσιες εκδηλώσεις σπατάλης.Ούτε ένα δρόμο της προκοπής ούτε ένα γεφύρι δέν φτιάξατε. Μόνο καταστρέψατε,  φράξατε τους ποταμούς, διαβρώσατε εδάφη και ανθρώπινες συνειδήσεις Ισοπεδώσατε δένδρα τοπίο τα πάντα για την "αειφόρο ανάπτυξη" σας και το χαράτσι σας ακόμη βαστάω στα χέρια . Ξεκουμπιστήτε απο την γή μας μία ώρα νωρίτερα . Φυτεψτε φωτοβολταικά καθρεπτάκια και ανεμόμυλους φρουφρουράκια  για τις θύελλες για την καταστροφή που σπείρατε για να θερίσετε Μινώταυροι την επομένη.
Δέν με νοιάζει πλέον γιατί και η κοροιδία οι ανθρώπινες αντοχές έχουν κάποια όρια ένα τέλος μία κόκκινη γραμμή στην ανοχή των πληττομένων κάτω απο τις βρωμιάρες καμινάδες σας. Ακούς άυξηση κοντα στα 70 % απο πέρσυ! Λές και είμαστε ιθαγενείς του Αμαζονίου ..Αί και ούστ εξαφανιστήτε Μινώταυροι μακριά απο την Φλώρινα.Τέτοια ανάπτυξη ούτε στα χειρότερα όνειρα μας δέν θέλουμε.Καταραμένη η ώρα που χτίσατε τα κέρατα που καπνίζουν ακόμη στον κάμπο μας. Αρκετό καρκίνο μας ταίσατε Ούστ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου