Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αγώνες Καράτε στο Αμύνταιο


Στο κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του Περιφερειακού Κυπέλλου Καράτε έγχρωμων ζωνών Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας παίδων-κορασίδων & εφήβων, νεανίδων & νέων ανδρών νέων γυναικών, ανδρών–γυναικών. 
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Καράτε, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου και του Αθλητικού Συλλόγου «Μακεδονομάχος Εορδαίας».
Η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο με την παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου, κ.Μ.Ιωσηφίδη, του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε, κ.Γ.Γερόλυμπου, εκπροσώπων συλλόγων και τοπικών φορέων, καθώς και πολλών γονέων των αθλητών και φίλων του αθλήματος.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 14 και 15 Μαΐου, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Αμυνταίου γέμισε με τις φωνές των νεαρών αθλητών και αθλητριών, τις προσπάθειές τους για διάκριση, αλλά και την μεταξύ τους ευγενή άμιλλα. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι υπήρξαν πάνω από 350 συμμετοχές και απονεμήθηκαν 200 περίπου μετάλλια. Στους αγώνες συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια από όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και από την περιοχή του Δήμου Αμυνταίου, που μάλιστα σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις κάνοντάς μας όλους υπερήφανους.
Ιδιαίτερα σημαντικό για το Αμύνταιο ήταν το γεγονός ότι τους αγώνες παρακολούθησαν περίπου 2.000 άτομα, κυρίως γονείς των μικρών αθλητών. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τόσο οι διοργανωτές όσο και οι νεαροί αθλητές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου