Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Γ.Δακής: "Ενιαία διοίκηση των νοσοκομείων της Δυτ.Μακεδονίας"


Υπέρ της θέσπισης μιας, ενιαίας διοίκησης και για τα πέντε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα το Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας, τάχθηκε χθες, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής! 
Μιλώντας προς τα τοπικά ΜΜΕ, λίγο πριν υπογράψει τη σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, ο κ. Δακής άσκησε κριτική για την υποβάθμιση του Μποδοσάκειου με την πρόσφατη υπουργική απόφαση, αναφερόμενος στα σημαντικά πλεονεκτήματα του εν λόγω νοσοκομείου και εξαίροντας τη σπουδαιότητά του. 
"Η προσωπική μου άποψη έχοντας βιωματική σχέση με τα θέματα της υγείας σε πολλαπλά επίπεδα, είναι πως αύριο που θα έχουμε την ευθύνη ως Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη λειτουργία του συστήματος υγείας, θα είναι λογικό για λόγους στρατηγικής και λειτουργικότητας και όχι οικονομίστικους, να έχουμε μια και ενιαία διοίκηση για όλα τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Αυτή είναι η δική μου θέση και πρόταση…Και είναι προφανές ότι μια τέτοια διοίκηση κάλλιστα θα μπορούσε να είναι στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δακής.

1 σχόλιο: