Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο Αμύνταιο


Συνελήφθησαν την Πέμπτη το απόγευμα, στο Αμύνταιο - Φλώρινας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, ένας 44χρονος και ένας 47χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δέκα τεσσάρων (14) συνολικά δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ενός κυνηγετικού όπλου, χωρίς άδεια κατοχής.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση σε αγροτική περιοχή, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί κατά την διάρκεια που πότιζαν αυτά.
Σε νομότυπες έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν υπολείμματα κάνναβης και σύνεργα χρήσης κάνναβης. Στο σπίτι δε του 47χρονου βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και 21 φυσίγγια.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • δέκα πέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 35 έως 190 εκατοστά
  • ένα κυνηγετικό όπλο, δίκαννο
  •  είκοσι ένα (21) φυσίγγια
  •  μία γυάλινη, μία πήλινη πίπα και ένας ξύλινος τρίφτης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. Συλαμβανουν εναν στους Δεκα, και το κανουν ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Τους αλους εννεα ποτε θα τους πιασουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμφίβολα, οι διωκτικές αρχές επιτελούν θαυμαστό έργο. Όμως όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι - δυστυχώς - ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ το έργο των διωκτικών αρχών, προς όφελος των εμπόρων, χρηστών και πάσης φύσεως και κατηγορίας διακινητών. Εάν τελικά πραγματοποιηθεί η βούληση της κυβέρνησης για αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών (αυτό θα σημάνει και την αύξηση των ποσοτήτων διακίνησης), τότε τι να πει κανείς όσο λαλίστατος και αν είναι; ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή