Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιος θα υπερασπισθεί τον δεινοπαθούντα πολίτη αυτής της άμοιρης χώρας από τη συνδικαλιστική ασυδοσία?


Σήμερα εισερχόμενος στην πατρίδα μας, στο Συνοριακό Σταθμό της Νίκης, γνώρισα, την ασυδοσία της συνδικαλιστικής ελευθερίας! Μαζί με εκατοντάδες Έλληνες Πολίτες καθώς
και πάρα πολλούς τουρίστες, οι Απεργοί Τελωνειακοί Δεν επέτρεπαν σε κανένα να περάσει τα σύνορα!  Καταστροφική είναι η συμπεριφορά τους, για τα συμφέροντα της χώρας (σε αυτές τις κρίσιμες καταστάσεις διώχνουμε τους τουρίστες!!) ενώ ταυτόχρονα ταλαιπωρούν τους πολίτες αυτής της δύσμοιρης χώρας!!!  Με περισσή θρασύτητα μου ζήτησαν να αφήσω το αυτοκίνητό μου έξω από την χώρα και να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη με τα πόδια!!! Αίσχος!
Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθένα να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο!  Αλλά τι φταίει το κοινωνικό σύνολο να πληρώνει αδρά την συνδικαλιστική αυθαιρεσία και την κατάργηση του κράτους!  ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ! Δεν δέχομαι όμως ως Έλληνας Πολίτης, οι προνομιούχες κατηγορίες Δημοσίων Υπαλλήλων, να κλείνουν τα σύνορα, με ολέθριες επιπτώσεις της χώρας μας σε βάρος του κοινωνικού συνόλου που τόσα δεινά τραβάει όλο αυτό το διάστημα! 
Όλοι αυτοί που πληρώνουν όλα αυτά τα χαράτσια που υποχρεωνόμαστε καθημερινά να πληρώνουμε προκειμένου κάποιες κατηγορίες Δημοσίων Υπαλλήλων εξασφαλίσουν το μισθό τους και να μη χάσουν τα προνόμιά τους!!!
Δηλαδή οι χαμηλόμισθοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι δεινοπαθούντες στην χώρα μας τι θα έπρεπε να κάνουν? Τσίπα σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει?
Ξανά αίσχος!
Στράτος Βασιλόπουλος

2 σχόλια:

  1. Αυτές οι συμπεριφορές των δημοσίων υπαλλήλων είναι που εξηγούν την έλλειψη κοινωνικής συνοχής μεταξύ των κοινωνικών ομάδων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

    Αδιαφορούμε για τις περικοπές τους όπως αυτοί αδιαφορούν και αδιαφορούσαν τόσα χρόνια για την ταλαιπωρία των "συνανθρώπων" τους

    Ο σώζων ευατόν σωθήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To tragiko tis ypothesis einai oti, aytoi pou kleinoun ta synora tis xwras, einai apo tous pio psila amoibomenous dimosious ypallilous!
    H opoia kyvernisi, simera forologei akomi kai ton syntaksiouxo twn 500 euro, gia na eksasfalisei ton mistho aytwn pou kanoun kako stin xwra, mi epitrepontas na erthei to politimo synalagma twn touristwn...!!!
    Zougla...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή