Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τα παραλειπόμενα μιας συνέντευξης...



Πηγή: Εφ. "ΗΧΩ"

9 σχόλια:

  1. στον Βοσκό εκτός από τις γραμμένες ερωτήσεις του δίνουν γραμμένες και τις απαντήσεις!! τέτοιες συνεντεύξεις δίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του έφυγε ο Κολλητός του ο ΦΙΛΟΣ στο WEST και δεν είχε ποιος να του δώσει την απάντηση. Αλήθεια δεν τα βλέπουν οι υπηρεσίες αυτά που γίνονται με τους εθελοντές εργαζόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως και ο Βοσκόπουλος δηλώσει εθελοντής δήμαρχος?(τώρα που θα κάτσει στο σκαμνί δεν αποκλείεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος και πρώην Νομάρχης Φλώρινας, είναι αιρετός και όπως όλοι οι αιρετοί όλων των πολιτικών βαθμίδων (Περιφερειάρχης, βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός, κ.λ.π.), κρίνεται καθημερινά από το σύνολο της κοινωνίας, της οποίας τις τύχες διαχειρίζεται. Ενίοτε δε, επικρίνεται κιόλας. Όμως, η κριτική που του ασκείται (θετική ή αρνητική) πρέπει να στηρίζεται σε γεγονότα και να είναι τεκμηριωμένη. Σε αντίθετη περίπτωση, πρόκειται για ανεύθυνες ατάκες της κακιάς ώρας, που έχουν ως απώτερο σκοπό τη συντήρηση ενός αρνητικού κλίματος χωρίς λόγο και ουσία. Εάν επί δεκαετίες οι όμοροι νομοί μας σχεδίαζαν συνδυασμένα ή μεμονομένα (πολύ καλά έκαναν) τη συμμετοχή τους στην Εγνατία οδό φταίει ο νυν δήμαρχος Φλώρινας για την αδράνεια των ΤΟΤΕ πολιτικών ηγετών του νομού μας; Ή φταίει μόνον αυτός; Θα μπορούσε κάποιος να του καταλογίσει ευθύνες στο βαθμό που του αναλογούν. Δηλαδή, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχη. Αλλά για τα προηγούμρενα χρόνια; Τότε που ο κ. Λιάνης ήταν πανίσχυρος υπουργός ΤΙ ΕΚΑΝΕ; Εκτός από τα "Πρέσπεια" για τα οποία ποτέ δε δημοσίευσε ούτε έναν απολογισμό, για να έχουμε μια εικόνα (έστω γενική) της δαπάνης εκείνων των εκδηλώσεων, που συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό σττη σημερινή οικονομική κατάσταση. Τι έμεινε στο νομό μας από το προσωπικό πανηγυράκι του πρώην υπουργού; Για όλα φταίει ο σημερινός δήμαρχος; Καλή είναι η κριτική αρκεί να επιμερίζεται αναλογικά σε όλους τους υπευθύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γκρινιάρη το καταλάβαμε ότι στηρίζεις Βοσκό.επιλογή σου βέβαια, αλλά δεν μας πείθεις παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κ. Κ.Τ. 6.13 έχεις μπερδευτεί όπως και πολλοί άλλοι. Εσύ συμπερένεις ότι στηρίζω το Βοσκόπουλο γιατί δε συμφωνά με τις απόψεις σου. Κάποιοι άλλοι με έχουν βαπτίσει φανατικό και άδικο πολέμιο του Βοσκόπουλου, για αντίστοιχους λόγους. Στην κοινωνία της Φλώρινας δεν υπάρχουν μόνον οι υποστηριτές και οι αντίπαλοι του Βοσκόπουλου και του κάθε Βοσκόπουλου. Υπάρχουν και πολλοί που - έστω προσπαθούν - παρακολουθούν με ψυχραιμία τα καθημερινά γεγονότα και προσπαθούν να κρίνουν λάμβάνοντας υπ' όψιν τους και άλλους παράγοντες. Δεν αρκούνται σε μια στείρα (συνήθως άδικη) κριτική, ούτε σε συνθηματολογία. Εκεί κατατάσσω τον ευατό μου. Όμως, σε παρακαλώ, μια που νομίζεις ότι καταλαβαίνεις τόσα πολλά, να απαντήσεις στην προηγούμενη τοποθέτησή μου ως προς την ουσία. Που συμφωνείς και που διαφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γκρινιάρη έχεις αποκαλυφθεί τελείως!μην το κουράζεις άδικα,καταλάβαμε ότι προσφέρεις τις υπηρεσίες στον Βοσκό και σε λίγο θα μάθουμε και την σκοπιμότητα της πράξεως(δεν τρώνε κουτόχορτο οι Βλάχοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ: ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΈΣΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 600 ΧΙΛΙΆΔΕς ΕΥΡΏ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΤΗς ΝΟΜΑΡΧΊΑΣ! ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλτατε κ. "όπως λάχει" 11.34 Δεν έχω αποκαλυφθεί γιατί απλά ποτέ δεν καλυπτόμουν. Δεν προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κανέναν βοσκό ή υδραυλικό ή σιδερά ή οποιονδήποτε άλλο. Λέω τη γνώμη μου όπως κάθε επισκέπτης του συγκεκριμένου blog. Το ίδιο κάνεις και εσύ, με μια διαφορά. Εσύ προσπαθείς να πείσεις ενώ εγώ αδιαφορώ τελείως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί μου ή με πιστεύει ή όχι. Όλα αυτά αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα καθενός. Υπάρεχι άλλη μια διαφορά μεταξύ μας. Εσύ κολλάς ταμπελάκια σε όποιον διαφωνεί μαζί σου. Εγώ σέβομαι κάθε αντίθετη άποψη και απολαμβάνω μια ηλεκτρονική συζήτηση με τον διαφωνούντα. Επί πλέον, αν είσαι βλάχος ή όχι, αφορά μόνον εσένα. Τέλος δεν με απασχολεί καθόλου το διαιτολόγιό σου.
    Προς τον φίλτατο Κ.Τ. 1.11: Για τα Πρέσπεια του Λιάνη δεν ξέρω πόσα έδωσε ο Βοσκόπουλος ως Νομάρχης αλλά δεν είναι ο μόνος Νομάρχης που έδωσε. Ούτε έδωσαν μόνον οι Νομάρχες. Ο Λιάνης έπαιρνε χρήματα και από υπουργούς επί Ν.Δ. Προσωπικά δεν επικροτούσα, ούτε τώρα επικροτώ τη χρηματοδότηση ενός πανηγυριού του πρώην υπουργού και της παρέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή