Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση της Ντ.Δοσίου από το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας


Δελτίο τύπου απέστειλε πριν από λίγο  ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και μας πληροφορεί ότι: 
Στις 22 Σεπτεμβρίου 2011 ο κ.Ηλιάδης απέστειλε επιστολή προς την κα Δοσίου, με την οποία γνωστοποιούσε πως δεν κάνει δεκτή την παραίτησή της. Αναλυτικά η επιστολή:


«Αξιότιμη κα Δοσίου,
Λάβαμε την αίτηση παραίτησής σας, η οποία μας ξάφνιασε και μας στεναχώρησε αφάνταστα. Φυσικά δεν γίνεται αποδεκτή από εμένα και από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία ενημερώθηκαν αμέσως.
Παρακαλούμε να ανακαλέσετε με μοναδικό γνώμονα το καλό του Ωδείου και γενικότερα των παιδιών της Φλώρινας.
Με εκτίμηση
Δημήτριος Ηλιάδης
Πρόεδρος Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας»


3 σχόλια:

  1. Μην κλαις ρε Ηλιάδη.Καταλάβαμε πόσο σε ενδιαφέρει το Ωδείο.Σκηνοθέτησες όλο αυτό το γελοίο πράγμα για να βλάψεις τον Βοσκόπουλο!Μόλις σταμάτησε ο θόρυβος,τώρα λες ότι δεν κάνεις δεκτή την επιστολή της Δοσίου.ο Βοσκόπουλος το λειτούργησε όμως το Ωδείο ενώ εσύ θα το διαλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κυρία Δοσίου πότε θα πεί ξεκάθαρα τους λόγους που την ώθησαν στην υποβολή της παραίτησης? κατα τα άλλα ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή μουσικός μπλαμπλαμπλα...περιμένω και θα επανέλθω δριμύτερος σε περίπτωση ΣΙΩΠΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι 5 λεπτών συζήτηση με το μέσο "φιλότεχνο" ψηφοφόρο”. διασκευή της γνωστής ρήσης του Winston Churchill.

    ΑπάντησηΔιαγραφή