Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκαθάρισμα δι' ευχαριστηρίων


Με έμμεσο αλλά εξαιρετικά σαφή τρόπο ο Δήμαρχος Αμυνταίου θέλοντας να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Βεγορίτιδας εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η απουσία κάθε αναφοράς στο Γ.Λιάνη και η απλή αναφορά των "Πρεσπείων" ως ενός εκ των χορηγών της εκδήλωσης. Το σχετικό Δελτίο Τύπου είναι το ακόλουθο:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ
Το 1ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί την αρχή ενός θεσμού, που πιστεύω ότι θα αναπτυχθεί στο μέλλον και θα συμβάλει όχι μόνο στην πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και στην αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου.
Πολλά εμπόδια υπερπηδήθηκαν για να φτάσουμε στο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας, με κυριότερα τη διαμόρφωση της πλωτής εξέδρας και του χώρου της παραλίας του Αγίου Παντελεήμονα, που ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.
Θέλω να εξάρω την προσπάθεια των στελεχών του Ελληνικού Στρατού και να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αρχηγό ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, για την πολύτιμη προσφορά του.
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θωμά Τζήγα και Στάθη Δεληγιαννίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Τρύφωνα Γεώργου και Κυριάκο Κύρκου, το Τοπικό Συμβούλιο τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κλήμη Μπούκτση και τους εθελοντές από τον Άγιο Παντελεήμονα, που όλες αυτές τις ημέρες δούλεψαν αδιάκοπα και με πολύ μεράκι για να καταφέρουμε το τελικό αποτέλεσμα.
Μεγάλες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης: το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τις Εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ και το Ξενοδοχείο ΑΤΕΡΟΝ.
Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, που αγκάλιασε το Φεστιβάλ από τα πρώτα του βήματα και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Ήταν η πρώτη εκδήλωση του Φεστιβάλ Βεγορίτιδας και ενδεχομένως να υπήρξαν κάποιες ατέλειες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν ήταν αρκετά τα 1.700 καθίσματα που είχαμε τοποθετήσει στο χώρο. Ζητώ την επιείκεια του κόσμου και δεσμεύομαι προσωπικά ότι του χρόνου θα αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.
Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

8 σχόλια:

  1. Πολυ γέλιο θα πέσει τελικά. Λιανης και δημαρχος μαλώνουν ποιος θα καπελώσει ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά έφερε η όχι ο Λιάνης ο ίδιος προσωπικά τους καλλιτέχνες να παίξουν αφιλοκερδώς ή όχι; Έτσι λέει ο Λιάνης. Οι διοργανωτές τι λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O τίτλος θα έπρεπε να είναι"ΞΕΒΡΆΚΩΜΑ ΔΙ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΗ!!!!ΑΧΥΡΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν μαλώνει ο βουλευτής του νομού με τον δήμαρχο, ο μόνος χαμένος είναι δήμος αμυνταίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μετά το Ταχ.Ταμιευτήριο και πριν το Ατερον!!!χαχαχαχαχα εκεί είναι η θέση σου ΑΠΟΣΤΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς 1:26

    Όταν ο βουλευτής είναι ανυπόληπτος τότε ο Δήμαρχος δεν μαλώνει μαζί του, απλά τον αγνοεί. Σε αυτή την περίπτωση ο μόνος χαμένος είναι ο βουλευτής και ο μόνος κερδισμένος ο Δήμος Αμυνταίου που δεν ασχολείται με τα λάθος πρόσωπα.

    Για να ξέρουμε τι λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή