Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Φ.Σ.Φ "Αριστοτέλης"


Ο Φ.Σ.Φ "Αριστοτέλης" ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές περιόδου 2011 - 2012 στα τμήματα του Συλλόγου. Αναλυτικά:


Εθνογραφίας & Χορού λειτουργούν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για παιδιά ηλικίας 4 έως 15 χρόνων. Υπεύθυνοι είναι η Ρίτσα Τρύφωνος και ο Γρηγόρης Κετσετζής. Έναρξη Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011.
Ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων με υπεύθυνο το Γρηγόρη Κετσετζή. Έναρξη Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 
Τμήματα Λάτιν - Ευρωπαϊκών Χορών Ενηλίκων (αρχαρίων και προχωρημένων) με υπεύθυνους την Θοδώρα Κυριακάκη και τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη.
Τμήμα Λάτιν Ευρωπαϊκών χορών – Παιδικό
Τμήμα Μοντέρνου (JAZZ, R&B, HIP-HOP) – Παιδικό
Τμήμα Μοντέρνου (JAZZ, R&B, HIP-HOP) - Ενηλίκων 
Τμήμα Εικαστικών: Το Εργαστήρι ζωγραφικής λειτουργεί με τμήματα για παιδιά ηλικίας 9 έως 15 χρόνων και τμήματα γραμμικού και ελευθέρου σχεδίου με δάσκαλο το Νίκο Ταμουτσέλη. 
Τμήμα Πιάνου με δασκάλα τη Σοφία Μούλη.
Τμήμα εκμάθησης κιθάρας με υπεύθυνο τον Βαγγέλη Καραμπέτσο.
Τμήμα εκμάθησης μπουζουκιού με υπεύθυνο τον Γιώργο Τσορμπάρη.
Παιδική Χορωδία «Δημ. Λιώτση» για παιδιά δημοτικού. Έναρξη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Ακροάσεις κάθε Τρίτη (1η, 2α Δημοτικού 5.30΄-6.15΄) - (3η - 6η Δημοτικού 6.00΄- 7.00΄)στην αίθουσα Προβών της Χορωδίας (απέναντι από τη Μητρόπολη) με υπεύθυνη τη Σοφία Μούλη.
Σκάκι: Στα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων τα παιδιά θα γνωρίσουν με υπεύθυνο τρόπο τον μαγικό κόσμο του σκάκι. Παράλληλα θα προετοιμάζονται για την συμμετοχή σε αγώνες. Για τα τμήματα αρχαρίων υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 1 μήνα (Οκτώβριος). Τα μαθήματα θα γίνονται από τον Μίχτη Θεόδωρο, πιστοποιημένο προπονητή σκάκι με πολυετή εμπειρία: κιν.:
Αθλητικό: Μπάσετ – Βόλει
Εργαστήριο Vevetia: Οι εγγραφές για το εργαστήριο μας (και για το παιδικό τμήμα ) θα γίνουν Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 -20:30 στην αίθουσα του εργαστηρίου στον ΦΣΦ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ για περισσότερες πληροφορίες ή για τα τηλέφωνα της υπεύθυνης μπορείτε να τα ζητήσετε από τον Σύλλογο ή από το email: ergastiriovenetia@gmail.com (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού μαθητριών)
Πληροφορίες στην γραμματεία του συλλόγου: 23850 22754

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου