Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γ.Λιάνης: Καταψηφίζω τα μέτρα - Να πάρει πρωτοβουλίες ο Κ.Παπούλιας


Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει το νέο φόρο στα ακίνητα, τον οποίο χαρακτήρισε «άδικο», παραπέμποντας, μάλιστα, και στην επιστολή παραίτησης που είχε παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Γιώργου Λιάνη στον Κάρολο Παπούλια, τον οποίο κάλεσε να πάρει πρωτοβουλίες, τις οποίες του δίνει το ίδιο το Σύνταγμα. 


10 σχόλια:

  1. Το υφος και ο τονος της φωνής δειχνει το μεγεθος της υπαιτιοτητας και της συνενοχης για το βουλιαγμα της χωρας. Συνειδηση δεν υπηρχε στα χρονια της σπταλης και της ρεμουλας;;;Κατι ευπατριδες και ευλογημενοι χρονια τωρα καταληστευουν και ταπεινωνουν τον λαο αυτης της χωρας. Εξιλεωση καμια, στους υπευθυνους αυτης της καταντιας μας. Σε άλλη χωρα ζουσε ο ανεξαρτητος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο "Ανεξάρτητος" πρώτος τον λίθον βαλέτω...να παραιτηθεί και να πάει από εκεί που ήρθε!ΑΙΣΧΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΣΟΥ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H φωνή του ένοχου, που έκανε τα πάντα για να καταντήσομε σε αυτό το χάλι και τώρα παριστάνει τον αθώο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά πήγε σημερα να καταψηφίσει ή παλι ΑΠΩΝ ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ;ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΑΚΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παραιτήσου ΑΠΟΣΤΑΤΗ! ΠΡΟΚΑΛΕΊΣ ΜΕ ΚΆΘΕ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυά που είχαν να δώσουν στη Φλώρινα ο Λιάνης και η παρέα του δεν τελείωσαν γιατί απλά ποτέ δεν υπήρχαν. Η συγκεκριμένη παρέα ΠΟΤΕ δεν έδωσε ΤΙΠΟΤΕ σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Μόνον έπαιρνε και ακόμη παίρνει. Όχι μόνον από τη Φλώρινα αλλά και από την κεντρική "εξουσία" όσα προορίζονται για τη Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λάθος τα λες 9:33. Η συγκεκριμένη παρέα έδωσε πολλά σε ορισμένους, και υλικά και άυλα. Μόνο που αυτοί οι ορισμένοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα εωώ εμείς οι υπόλοιποι βλέπουμε σήμερα να κατακρημνίζεται το επίπεδο της ζωής μας.
    Αυτή η κατρακύλα οφείλεται με το ίδιο ποσοστό σε όλους τους νυν και πρώην πολιτικούς μας και κυρίως σε αυτούς που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους λεηλάτησαν τον κράτος και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα ανούσια για ίδιον όφελος.

    Ο κ. Λιάνης είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τέτοιου πολιτικού και το λιγότερο που θα περιμέναμε από αυτόν είναι να φροντίσει στα ύστερα του να αποκαταστήσει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Δεν περιμέναμε να φύγει σαν κυνηγημένη κότα με τα πρώτα δύσκολα, να βγάλει την ουρά του απ' έξω και να ακολουθήσει τον πανεύκολο ρόλο του δειλού.

    Αν πράγματι διαφωνεί με την πολιτική του μνημονίου (που όλοι διαφωνούμε) τότε να καταθέσει θαραλλέα την δική του πρόταση για έξοδο από την κρίση. Να την δημοσιοποιήσει ναλυτικά και να την υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Έτσι η πράξη ανεξαρτητοποίησης μπορεί και να είχε νόημα.

    Το να ανεξαρτητοποιηθείς για να γλιτώσεις την γιούχα, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και χωρίς καμία εναλλακτική πρόταση τότε απλά είσαι προδότης του λαού της Φλώρινας.

    Το να ανεξαρτητοποιηθείς για να κάνεις παρασκηνιακα πολιτικά παιχνίδια (Βενιζέλος κτλ) τότε σε κάνει προδότη του Ελληνικού λαού.

    Το ανεξαρτητοποιηθείς και να ασχολείσαι με μανατζμεντ τραγουδιστών σε κάνει απλά γελοίο.

    Η κυβέρνηση παραπαίει, η δημόσια διοίκηση αργεί (εδώ και δεκαετίες), η αντιπολίτευση μας κάνει να γελάμε και ο Λιάνης..κάνει εκπομές για τον Γιάννη Πάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε ανώνυμε 11.56 ότι η συγκεκριμένη παρέα έδωσε πολλά σε ορισμένους, και υλικά και άυλα. Μόνο που αυτοί οι ορισμένοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Ίσως δεν υπήρξα αρκετά σαφής, γι' αυτό διευκρινίζω: Αυτοί οι ορισμέοι είναι τα ίδια τα μέλη αυτής ακριβώς της παρέας. Δηλαδή, έδινε ο ένας στον άλλον. Λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ και υπερθεματίζω. Όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς σε βρίσκω αρκετά επιεική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή