Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι καταλήψεις (video)


Επιμένοντας στη διεκδίκηση για επίλυση των αιτημάτων τους, οι μαθητές των Λυκείων της Φλώρινας συνεχίζουν για δεύτερη μέρα τις καταλήψεις των σχολείων τους. Σύμφωνα με δηλώσεις του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ.Ι.Τζώτζη στη Florine@ κάποια από τα αιτήματα θεωρούνται δίκαια και εξετάζεται η επίλυσή τους, ενώ συγχρόνως καλεί τους μαθητές σε συνάντηση για συζήτηση και διευθέτηση των προβλημάτων. Δείτε παρακάτω (video) μερικά από τα αιτήματα των μαθητών του:

10υ Λυκείου



2ου Λυκείου



ΕΠΑ.Λ 

3 σχόλια:

  1. Τα έχουν έτοιμα να τα διαβάσουν και πάλι δυσκολεύονται.Αντί να κοιτάξουν να μάθουν να μιλάν σαν άνθρωποι και όχι σαν μαϊμούδες κοιτάν πως να γλυτώσουν μάθημα.Ζητάν βιβλία;;;;Αυτά που οι ίδιοι πριν λίγο καιρό καίγανε;;;Αλλά το μαλλί,το βγαλμένο φρύδι και το κραγιόν απαραιτήτως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μαθητές ίσως να έχουν δίκιο στα περισσότερα αιτήματά τους όμως το θέμα είναι αλλού.
    Είναι ανήλικοι και ως ανήλικοι οι κηδεμόνες τους (αντί γι'αυτούς) θα έπρεπε να διεκδικήσουν όσα από τα αιτήματα είναι δίκαια.
    Οι καταλήψεις στα σχολεία δεν έχουν λόγο ύπαρξης πέρα από το γεγονός ότι βολεύουν αρκετούς από τους τεμπέληδες, μαθητές και ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
    Έχουμε χάσει εντελώς τον προσανατολισμό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ, ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΥΦΑΡΟΝΤΑΣ.ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή