Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα το έμαθε ο Δήμαρχος??


Δύο μήνες μετά την επιλογή του Θ.Σουμπάση ως Προέδρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (15  Ιουλίου), ο Δήμαρχος Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλος αποφάσισε να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του!!!







09.09.11-Δελτίο Τύπου


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΜΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ. Α.Ε.
Ως Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας και ως συμπατριώτης σας, σας συγχαίρω για την τοποθέτηση σας από την πολιτική ηγεσία στη θέση του Προέδρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη της κυβέρνησης στο πρόσωπο σας, δείχνει πως ο τόπος μας έχει άξια και ικανά στελέχη, που μπορούν να διακριθούν και να αναλάβουν υψηλές θέσεις ευθύνης στη χώρα μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στα νέα σας καθήκοντα και θα φανείτε αντάξιος της ιδιαίτερης τιμής που έγινε στο πρόσωπο σας αλλά και στη Φλώρινα.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: cityoflorina.gr

4 σχόλια:

  1. Τον είδε στην τηλεόραση το Σάββατο και το θυμήθηκε...ένα μυαλό πόσα να προλάβει; δικαστήρια, Ζετες, κολωνάκια, τραπέζια, κρασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΑΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΟΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.. ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟΡΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ.Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Σουμπάσης τον είχε κράξει χοντρά για την κατασπατάληση του "τοπικού πόρου" και τον έτσουξε τον Βοσκό....και δεν το κατάπιε...και μόλις τον κράξανε κάτι δικοί του που είναι λογικά παιδιά, ο βοσκός μην μπορώντας και αλλιώς, έστειλε το γελοίο συγχαρητήριο μήνυμα....μπλιάξ...έτσι για να συνεννοούμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εντάξει, είναι'' παιδί '' της Φλώρινας. Στον ίδιο καλά έκατσε. Η Φλώρινα θα κερδίσει κάτι; Νομίζω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή