Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το υψόμετρο του Νυμφαίου ανέβασε την αδρεναλίνη στη Συνεδρίαση του Δ.Αμυνταίου (video)


Στην ιστορική έδρα του Δήμου Αμυνταίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νίκειου Σχολής στο Νυμφαίο, πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου.

Παρόντες οι κάτοικοι του παραδοσιακού οικισμού οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις προς το σώμα, μιας και η Τ.Κ.Νυμφαίου δεν εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα ερωτήματα που τέθηκαν αφορούσαν την αύξηση της τιμής του νερού, το δικαίωμα ξύλευσης για οικιακή χρήση από το δάσος του χωριού, ο αποχιονισμός, η περισυλλογή των σκουπιδιών, η προκαταβολή αμοιβής των Προέδρων των Τ.Κ., η πυροπροστασία, ο χαρακτηρισμός του οικισμού ως τουριστικός προορισμός και η εξαίρεση από το τέλος επιτηδεύματος.
Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Φίστας εκτός από τις επισημάνσεις για τον ελλειπή ηλεκτροφωτισμό, τις καθιζήσεις των δρόμων, την λειτουργία του πάρκου άγριας φύσης, το ωράριο των καταστημάτων, έθεσε και θέμα συνοχής και ομόνοιας των κατοίκων.
Στο σημείο που ο Δήμαρχος Μάκης Ιωσηφίδης απαντούσε στα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Θεοδωρίδης, (κλείσιμο του Γυμνασίου Βαρικού, ένταξη στο σώμα του Δ.Σ. του Θεόδωρου Πελεκούδα, πώληση του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα, μετεγκατάσταση Αγ. Αναργύρων, σχεδιασμός ανάπτυξης του Νυμφαίου), δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους καθώς και μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων των δύο συνδυασμών. Δείτε τα σχετικά video:




Πηγή: eperiskopio

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή