Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ορέ, δεν ματάγινε!!!



Πηγή: Εφ. "ΗΧΩ"

9 σχόλια:

  1. χιχιχι!
    Ουρέ τσουμπάν, που τα μαθες αυτά, ωρέ!
    Α, συ σαι μιγάλη κοτσομπόλλα, ωρέ!
    Έχεις όμως απόλυτο δίκιο!
    Ποιοι ανέχονταν τόσο διάστημα την συμπεριφορά;
    Αναλογίζονται την συνυπευθυνότητα τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά τα λες ποιμένα!βλάχικες πονηριές σε σένα δεν περνάνε.τον ξέρεις άλλωστε τον συγχωριανό σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτους πληρωνουμε τωρα χαρατσι στη ΔΕΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ,ΚΛΕΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΙΔΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΑΡΑΖ Η ΚΑΝΤΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ . ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ .ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ, ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΙ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούστε αληθινό διάλογο μεταξύ δυο Κοζανιτών σε Σούπερ Μάρκετ: "Γιώργο, τι κάνεις που είσαι, έχω καιρό να σε δώ. Βγήκες στη σύνταξη;" Ο Γιώργος που φαινόταν γύρω στα 55, λέει: "Τώραααα; Έχει 4 χρόνια και βαριέμαι που κάθομαι. "Παίρνεις κανά 2 χιλιάρικα" τον ρωτάει ο άλλος; "Δύο χιλιάρικα να παίρνεις εσύ" του λέει ο Γιώργος. Παίρνω 3.600, και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Ας μου κόψουν όσα θέλουν. Πόσα θα μου κόψουν.. 600; Πάλι μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Άγαλμα ο άλλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνταξιούχος της ΔΕΗ ο Γιώργος φυσικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΄΄ ΠΑΝΟΥΡΓΟ΄΄ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε αυτος θα ειναι ο αυριανος Νομαρχης..εεεε..Περιφερειαρχης και εσεις του δωσατε τα ...παπουτσια στο χερι... Ειναι και ομορφο παιδι βρε παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θυμάστε ένα σκύλο που χασε ο... τσέλιγκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή